Bine ați venit în Franța

Regiuni tari în Franța

Franța este cea mai vizitată țară din lume cu peste 83 de milioane de vizitatori anul trecut. Cu o moştenire bogată arhitecturală şi culturală, este de asemenea îndrăgită pentru stilul său plăcut de viață.

Minunată pentru soare, plaje, stil de viață
Provența-Alpi-Coasta de Azur
AntibesCannesNisaMenton
Minunată pentru natură, drumeții montane, schi
Ron-Alpi
GrenobleLyon
Minunată pentru climă, costuri de trai accesibile
Languedoc-Roussillon
Montpellier

Agenții recomandate în Franța

Agențiile de mai jos sunt obișnuite să aibă de-a face cu cumpărători străini și vor putea să vă ghideze de-a lungul întregului proces. Nu ezitați să le contactați pentru a vă oferi asistență în căutările dumneavoastră.

Specialist imobiliare de lux de pe Coasta de Azur
specialist pentru regiunea Paris

Oraşe tari în Franța

Timp de peste două decenii, Franța a condus în topul celor mai populare destinații turistice din lume, primind 82 de milioane de turiști străini pe an. Oameni din toate colțurile lumii sunt atrași de cultura sofisticată a Franței, atracțiile orbitoare, bucătăria rafinată, vinurile nobile, castelele romantice și peisajul rustic pitoresc. O trecere în revistă a celor mai bune locuri de vizitat în Franța:

Achiziționarea unei proprietăți în Franța ca străin

Odată ce v-ați hotărât să cumpărați o proprietate în Franța, vă veți bucura să aflați că orice străin poate achiziționa o proprietate în Franța.
Achiziționarea unei proprietăți în Franța va necesita transfer de fonduri. Aceste transferuri vor fi supuse verificărilor de către bănci şi notarii vor fi responsabili de verificarea sursei acestor fonduri conform legilor din Franța, pentru a preveni spălarea banilor.

Crește bugetul tău pentru proprietăți în străinătate

Află cum

De ce Franța?

După studiul din 2015 al BNP Paribas Cumpărători Internaționali, în 2014 nu mai puțin de 13.823 de case au fost achiziționate de către cumpărători străini nerezidenți, la un preț mediu de 315.000 €. De ce atât de mult interes?

Cel mai înalt munte din Europa de Vest

Mont Blanc – cel mai înalt punct din Alpii francezi. Se află la granița dintre Franța și Italia, cu o înălțime de 4.810 m. Recunoscut drept cel mai bun loc din Europa pentru alpinism.

Bucătărie de renume mondial

Ați auzit de Lyon, Dijon, Bordeaux sau Montpellier? De la croissant-ul de dimineață, până la ultimul pahar cu vin al zilei, nu veți fi dezamăgiți. Franța este recunoscută pentru găzduirea multor restaurante sofisticate din lume.

De la orașele celebre la nivel mondial de pe coastă precum Cannes sau Saint-Tropez, până la peisajele pictate de Van Gogh sau Cezanne, sudul Franței poate fi descris într-o multitudine de moduri. Cu condiții meteo optime și gastronomia mediteraneană sănătoasă, sudul Franței oferă una dintre cele mai bune calități ale vieții.