Casă pentru Cumpărați, Ungaria

Sortează 75 rezultate:
58.000 EURCasă
Csörnyeföld
120 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 1 etaj are o suprafață de 120 mp este compusă din 4 camere. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 2700 mp. Casa a fost finisată cu gresie și parchet. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță. Casa posedă o bucătărie mobilată, are baie cu cadă. Încălzirea este cu gaz. Această proprietate este dotată cu un garaj și un carport. Casa este accesibilă persoanelor cu dizabilități.
120.000 EURCasă
Hegyháthodász
250 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 250 mp este în stil vechi și are 5 camere. Terenul are o suprafață de 6125 mp. Casa îngrijită a fost complet finisată cu parchet. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță, o mansardă. Casa posedă o bucătărie mobilată, are baie cu cadă. Încălzirea este cu gaz. Casa necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
17.400 EURCasă
Zalabér
92 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 92 mp este compusă din 4 camere. Terenul are o suprafață de 747 mp. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Casa necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Este echipată cu telefon.
69.000 EURCasă
Barbacs
125 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 125 mp este compusă din 3 camere. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 1151 mp pe care se găsește un atelier și un hangar. Locuința este inundată de lumină naturală. Casa posedă o cadă. Casa este orientată spre soare.
56.376 EURCasă
Ordacsehi
3
1
Se vinde. Această casă frumoasă mobilată cu un singur nivel este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa este în stare bună. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă. Casa este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată.
723.136 EURCasă
Mosonmagyaróvár
180784 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 180784 mp. Proprietatea are în componența sa o curățătorie și o fântână. Casa este situată într-o zonă liniștită. Preț: 4€ (EUR).
54.000 EURCasă
Bezenye
40 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 40 mp este compusă din 4 camere. Terenul are o suprafață de 374 mp. Locuința este bine izolată. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea o pivniță. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Casa este situată într-o zonă liniștită.
287.000 EURCasă
Sopron
250 metru pătrat
Se vinde. Această vilă de lux are o suprafață de 250 mp. Terenul are o suprafață de 1700 mp. Locuința este inundată de lumină naturală. Această vilă îngrijită a fost construită în stil de arhitect. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță amenajată. Vila posedă o cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Vila este situată într-un loc de excepție fiind expusă spre soare. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare de 6 locuri.
275.000 EURCasă
Hegykő
300 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 300 mp este compusă din 5 camere. Terenul are o suprafață de 846 mp. Această casă îngrijită a fost construită în stil de arhitect. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță. Casa posedă o bucătărie mobilată, echipat cu un cuptor electric, cadă și duș. Încălzirea este cu gaz și prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar, de asemenea o piscină la interior, un spa. Această casă este echipată cu panouri solare.
1.190.000 EURCasă
Sopron
1000 metru pătrat
Se vinde. Această vilă de lux cu 3 etaje are o suprafață de 1000 mp. Terenul are o suprafață de 2667 mp. Locuința este inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 birou. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică spre lac. Vila este orientată spre soare.