Casă pentru Cumpărați, Ucraina

Sortează 31 rezultate:
79.442 EURCasă
Revne
170 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 170 mp este compusă din 5 camere.
114.658 EURCasă
Sumî
180 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 180 mp este compusă din 4 camere. Casa este în stare bună. Proprietatea are în componența sa o anexă. Casa a fost finisată cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu duș. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 5 ari. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă.
64.700 EURCasă
Luka-Meleshkivs'ka
120 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 120 mp este compusă din 4 camere. Casa este amenajată. Proprietatea are în componența sa o fântână. Locuința este dotată cu geamuri duble. Această casă îngrijită a fost construită în stil de arhitect și este dotată cu șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri ; are de asemenea o pivniță. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă. Încălzirea este cu lemne și prin pardoseală. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de transportul în comun. Casa este situată într-o fundătură. Nu necesită nici o lucrare, este posibil să se construiască un garaj. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și un solar. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet. Ea este închiriată la moment.
61.424 EURCasă
Shevchenkove
120 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 120 mp este compusă din 4 camere. Casa este nouă. Proprietatea are în componența sa o fântână. Această casă a fost construită în stil de arhitect. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată, de parc. Casa este situată într-un loc de excepție.
532.342 EURCasă
Kriukivshchyna
960 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet cu 2 etaje are o suprafață de 960 mp este compusă din 9 camere. Casa este în stare bună. Proprietatea are în componența sa o anexă, o casă de oaspeți de 150 și o fântână. Această casă are pereți cu stucatură șemineu. Acest bun este compus din 1 dining și o spălătorie, este dotat cu dulapuri ; are de asemenea un subsol, o cramă. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu duș și hammam. Încălzirea este individuală și cu gaz și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la subsol acces pe scară spre lac și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, o grădină și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri. Este echipată cu un hammam. Preț: 650000.
630.620 EURCasă
Stoyanka
320 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată cu 4 etaje are o suprafață de 320 mp este compusă din 8 camere. Casa este confortabilă, amenajată, recentă și nouă. Proprietatea are în componența sa o anexă de 320 mp și o fântână. Această casă îngrijită are pereți cu stucatură arhitect și este dotată cu șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 2 birouri, o spălătorie și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, hotă, duș și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre lac și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun. Casa este situată în sat. Există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte cu grătar. Propietatea este securizată și protejată de pază. Este echipată cu televizor. Animalele sunt acceptate. Preț: 3$ (USD).
120.391 EURCasă
Hatne
215 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 215 mp este compusă din 5 camere. Casa este confortabilă. Proprietatea are în componența sa o fântână. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu duș. Încălzirea este prin pardoseală. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de parc. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și o grădină. Propietatea este securizată și protejată de pază. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipată cu telefon. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet prin cablu.
491.392 EURCasă
Stoyanka
395 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux cu 3 etaje are o suprafață de 395 mp este compusă din 5 camere. Casa este în stare bună. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți de 80 și o fântână. Locuința este dotată cu o cupolă luminătoare. Acest bun este compus din 1 salon, o sală de jocuri și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu duș. Proprietatea se găsește la subsol spre lac și se află în apropiere de parc. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 26 ari, de asemenea o piscină, un spa. Proprietatea beneficiază de o sală de sport. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de pază. Această proprietate este dotată cu un garaj.
573.291 EURCasă
Mîkolaiivka
660 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 660 mp este compusă din 7 camere. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu duș și hammam. Casa este situată într-un loc de excepție. Există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipată cu telefon și un hammam.
614.240 EURCasă
Kiev
500 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet are o suprafață de 500 mp este compusă din 7 camere. Proprietatea are în componența sa o anexă. Această casă a fost construită în stil de arhitect. Acest bun este compus dintr-un salon de 60 mp un dressing. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu gaz și hammam. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Nu necesită nici o lucrare. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de pază. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipată cu un hammam. Preț: 750000.