Casă pentru Cumpărați, Ucraina

Sortează 5 rezultate:
200.516 EURCasă
Sumî
286 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată cu 2 etaje are o suprafață de 286 mp este compusă din 4 camere. Proprietatea are în componența sa o anexă. Această casă are pereți din cărămidă. Casa posedă o bucătărie echipată cu mașină de uscat rufe. Încălzirea este prin pardoseală. Nu necesită nici o lucrare. Propietatea este securizată și protejată de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
39.402 EURCasă
Nikolaiev
80 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 80 mp este compusă din 5 camere. Casa este în stare bună. Acoperișul este plat. Casa a fost finisată cu gresie. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu 1 spațiu de depozitare : o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu duș. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-un loc de excepție. Există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
109.452 EURCasă
Odesa
120 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată are o suprafață de 120 mp este compusă din 4 camere. Casa este amenajată. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar. Propietatea este securizată și protejată de un sistem de alarmă.
135.720 EURCasă
Obuhiv
358 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 358 mp este compusă din 4 camere. Casa este nouă. Această casă are pereți cu stucatură. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și un dressing și are 1 spațiu de depozitare : o sală de stocare ; are de asemenea o pivniță, o mansardă de 100. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu gaz și duș. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 10 ari de 225. Această proprietate este dotată cu un garaj.
837.000 EURCasă
Odesa
Se vinde. Această casă mobilată cu 22 etaje este compusă din 7 camere. Casa este nouă. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți de 48 mp și o fântână. Această casă are pereți cu stucatură vechi și este dotată cu șemineu. Acest bun este compus din 34 saloane și o sală de jocuri și are 1 spațiu de depozitare și are 6 spații de depozitare : o sală de stocare ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu gaz, un cuptor electric, frigider și duș. Proprietatea se găsește la subsol și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de sport. Propietatea este securizată și protejată de pază și un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj cu o suprafață de 48 mp. Este echipată cu televizor. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet. Preț: 14€ (EUR).