Casă pentru Cumpărați, Turcia

Sortează 131 rezultate:
80.000 EURCasă
Alanya
2
2
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet este în stil duplex și are 3 camere din care 2 dormitoare. Casa este în stare bună. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi cu cadă. Proprietatea se găsește la ultimul etaj, dispune de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă.
221.904 EURCasă
Ovacık
3
3
Se vinde. Această casă frumoasă de lux mobilată este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou și o spălătorie, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu chiuvetă ; are 3 băi cu cadă, duș și duș. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă spre grădină și spre munți. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină privată.
300.000 EURCasă
Kaş
4
3
Se vinde. Această casă este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa posedă 3 băi.
272.000 EURCasă
Kalkan Belediyesi
3
4
Se vinde. Această casă de lux mobilată și utilată complet este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa este renovată. Proprietatea are în componența sa o boxă. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de stocare ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă. Proprietatea se găsește la subsol frumoasă spre mare și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă o piscină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
106.754 EURCasă
Avsallar
3
2
Se vinde. Această casă de lux mobilată și utilată complet este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un subsol. Casa posedă 2 băi cu duș. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la subsol spre grădină. Casa este situată într-o zonă liniștită și în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină.
753.000 EURCasă
İslamlar Köyü
4
5
Se vinde. Această casă este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa posedă 5 băi.
159.000 EURCasă
Boğaziçi Köyü
4
2
Se vinde. Această casă de lux cu 3 etaje este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 2 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la ultimul etaj, dispune de o vedere spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină privată. Preț: 850£ (GBP).
1.163.495 EURCasă
Istanbul
7
7
Se vinde. Această casă este compusă din 8 camere din care 7 dormitoare. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 2 saloane. Casa posedă 7 băi cu cadă. Este echipată cu televizor.
189.000 EURCasă
Alanya
4
3
Se vinde. Această casă de lux mobilată și utilată complet cu 3 etaje este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă. Proprietatea se găsește la ultimul etaj, dispune de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio cu grătar o verandă o piscină privată.
150.000 EURCasă
Turgutreis
3
3
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet cu 3 etaje este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă și duș. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio cu grătar o verandă o piscină.