Casă pentru Cumpărați, Turcia

Sortează 131 rezultate:
495.000 EURCasă
Kalkan Belediyesi
5
Se vinde. Această casă de lux cu 2 etaje este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Casa este confortabilă și este renovată. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o sală de jocuri. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, are baie cu cadă, duș și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre golf și se află în apropiere de mare (200 m). Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar o verandă o piscină privată. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu o parcare privată. Este echipată cu televizor.
260.000 EURCasă
Seydikemer
3
Se vinde. Această casă este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa posedă o cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre munți și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
2.600.000 EURCasă
Antalya
5
Se vinde. Această casă este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Casa este renovată. Proprietatea are în componența sa un atelier. Casa posedă o cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină privată.
224.777 EURCasă
Fethiye
3
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină.
458.419 EURCasă
Fethiye
5
Se vinde. Această casă este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Această proprietate este dotată cu o parcare privată.
220.000 EURCasă
Kusadasi
5
Se vinde. Această casă cu 1 etaj este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, are baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare (1). Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio cu grătar o verandă o piscină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
4.350.000 EURCasă
Istanbul
6
Se vinde. Această casă cu 3 etaje este compusă din 7 camere din care 6 dormitoare. Casa este renovată. Această casă a fost construită în stil de arhitect. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de jocuri și un dressing. Casa posedă 2 bucătării, echipate cu hotă și cadă. Proprietatea se găsește la ultimul etaj. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină.
47.978 EURCasă
Kusadasi
3
2
1400 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 1400 mp este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa este confortabilă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 2 băi cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
247.339 EURCasă
Antalya
3
255 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 255 mp este compusă din 5 camere din care 3 dormitoare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare (200 m). Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată, de asemenea o piscină privată. Preț: 219950£ (GBP).
695.000 EURCasă
Alanya
550 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux cu 4 etaje are o suprafață de 550 mp este compusă din 6 camere. Terenul are o suprafață de 500 mp. Casa a fost complet finisată cu parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, un dressing și un debara ; are de asemenea un subsol. Casa posedă o bucătărie mobilată, are baie cu cadă și hammam. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină, un spa. Proprietatea beneficiază de o bibliotecă și de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu televizor și un hammam. (comisionul agenției inclus în preț) taxele notariale reprezintă 30 € (EUR).