Casă pentru Cumpărați, Thailanda

Sortează 27 rezultate:
174.000 EURCasă
Hua Hin
3
2
165 metru pătrat
"Se vinde. Această casă cu un singur nivel are o suprafață de 165 mp este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa este recentă, a fost construită în anul 2015. Terenul are o suprafață de 556 mp. Casa a fost finisată cu gresie. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu duș 2 grupuri sanitare. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (10 minute). Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată de 60 mp o piscină. Propietatea este securizată. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet."
500.000 EURCasă
Provincia Phuket
5
6
360 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 360 mp este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 600 mp pe care se găsește o casă de oaspeți. Casa a fost complet finisată cu parchet, mezanin. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie ; are 6 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de mare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu un garaj.
239.896 EURCasă
Chum Phae
4
4
Se vinde. Această casă frumoasă mobilată și utilată complet este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa un atelier. Acest bun este compus din 2 saloane ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu chiuvetă ; are 4 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare de 5 locuri. Este echipată cu televizor. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
10.000.000 EURCasă
Ao Nang
4
2
Se vinde. Această casă de lux mobilată este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa este confortabilă. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre grădină. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. wireless.
123.809 EURCasă
Hua Hin District
3
2
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie mobilată ; are 2 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de mare (6 km), de parc (10 km). Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină la exterior. Această proprietate este dotată cu un garaj.
1.300.000 EURCasă
Tha Wang Tan
5
7
Se vinde. Această casă de lux mobilată și utilată complet cu 2 etaje este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Casa este renovată. Casa a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon, o sală de jocuri, o spălătorie și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric ; are 7 băi cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă spre grădină. Casa este situată într-o fundătură. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, un patio și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor.
146.620 EURCasă
Hat Yai
359/42 Meuang Maison
2
3
218 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 218 mp este compusă din 6 camere din care 2 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2017. Terenul are o suprafață de 640 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă 3 grupuri sanitare. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
5.253.690 EURCasă
Kathu District
5
5
500 metru pătrat
Se vinde. Această vilă de lux are o suprafață de 500 mp este compusă din 15 camere din care 5 dormitoare. Terenul are o suprafață de 4000 mp. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou și o sală de jocuri și are 1 spațiu de depozitare. Vila posedă 1 bucătărie ; are 5 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată cu grătar, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor.
3.460.233 EURCasă
Bang Lamung District
Pheonix Golf Course
4
4
695 metru pătrat
Se vinde. Această vilă de lux are o suprafață de 695 mp este compusă din 10 camere din care 4 dormitoare. Terenul are o suprafață de 5200 mp pe care se găsește o casă de oaspeți. Vila posedă 4 băi cu cadă 4 grupuri sanitare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Propietatea este securizată.
262.010 EURCasă
Ko Samui District
4
4
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa posedă o bucătărie echipată cu un cuptor electric ; are 4 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre munți și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină privată.