Casă pentru Cumpărați, Sri Lanka

Sortează 4 rezultate:
7.004.920 EURCasă
Dikwella
Claughton House, Tangalle Rd
5
6
415 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 415 mp și este compusă din 5 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1985. Terenul are o suprafață de 29554 mp. Casa posedă 6 băi și 6 grupuri sanitare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Propietatea este securizată.
367.000 EURCasă
Unawatuna
3
2
171 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată are o suprafață de 171 mp este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 6070 mp pe care se găsește o anexă. Acest bun este compus din 1 salon și o spălătorie. Casa posedă 2 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
177.000 EURCasă
Dikwella
2
Se vinde. Această casă este compusă din 3 camere din care 2 dormitoare. Casa este renovată. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Casa este situată într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet wireless.
14.127.000 EURCasă
Weligama
Se vinde. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Este echipată cu televizor. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet wireless.