Casă pentru Cumpărați, Sri Lanka

Sortează 4 rezultate:
367.000 EURCasă
Unawatuna
3
2
171 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată are o suprafață de 171 mp este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 6070 mp pe care se găsește o anexă. Acest bun este compus din 1 salon și o spălătorie. Casa posedă 2 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
179.229 EURCasă
Dikwella
No. 14, Duwawatta, Batheegama.
2
2
3539 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 3539 mp este compusă din 2 camere din care 2 dormitoare. Casa este renovată. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet wireless.
177.000 EURCasă
Dikwella
2
"Se vinde. Această casă este compusă din 3 camere din care 2 dormitoare. Casa este renovată. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Casa este situată într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet wireless."
14.127.000 EURCasă
Weligama
Se vinde. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Este echipată cu televizor. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet wireless.