Casă pentru Cumpărați, Spania

Sortează 19754 rezultate:
560.000 EURCasă
Estepona
4
4
386 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 386 mp și este compusă din 4 dormitoare. Cabana este confortabilă. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de jocuri ; are de asemenea un subsol. Cabana posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată, de parc. Cabana este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o loggie o piscină privată. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor și de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu un garaj privat.
2.000.000 EURCasă
Estepona
5
7
714 metru pătrat
Se vinde. Această cabană de lux are o suprafață de 714 mp și este compusă din 5 dormitoare. Locuința este luminoasă. Cabana a fost finisată cu gresie. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu dulapuri. Cabana posedă 7 băi cu cadă. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de magazine, de mare, de parc. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
695.000 EURCasă
Las Rozas
5
3
303 metru pătrat
Se vinde. Această cabană cu 3 etaje are o suprafață de 303 mp și este compusă din 5 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Cabana posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 3 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu combustibil. Cabana dispune de o grădină de 100 mp, de asemenea o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această cabană posedă o parcare de 4 locuri de 1 loc.
1.250.000 EURCasă
Madrid
6
5
398 metru pătrat
Se vinde. Această cabană cu 4 etaje are o suprafață de 398 mp și este compusă din 6 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 dining și un dressing ; are de asemenea un subsol, o mansardă. Cabana posedă 1 bucătărie de tip închisă cu o suprafață de 25 mp ; are 5 băi cu cadă și duș. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Cabana dispune de o grădină de 150 mp un solar de 25 mp o piscină. Această cabană posedă o parcare de 2 locuri.
1.250.000 EURCasă
Estepona
5
3
375 metru pătrat
Se vinde. Această cabană cu 3 etaje are o suprafață de 375 mp și este compusă din 5 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble și nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 3 saloane și 1 dining. Cabana posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă și duș. Cabana este dotată cu sistem de climatizare. Cabana este situată în sat fiind expusă spre sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această cabană posedă o parcare de 1 loc de 2 locuri.
3.200.000 EURCasă
Casares
5
7
592 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 592 mp și este compusă din 5 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă, o curățătorie și o cramă. Locuința este dotată cu geamuri duble și luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Această cabană a fost construită în stil de arhitect și este dotată cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și un dressing. Cabana posedă 1 bucătărie utilată și mobilată ; are 7 băi cu cadă și duș. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă panoramică spre mare și se află în apropiere de magazine, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Cabana este orientată pe direcția sud. Cabana necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această cabană posedă o parcare de 3 locuri de 1 loc de 4 locuri.
1.311.600 EURCasă
El Paraíso
4
4
541 metru pătrat
Se vinde. Această cabană cu 2 etaje are o suprafață de 541 mp și este compusă din 4 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble și nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 1 salon. Cabana posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă. Cabana este dotată cu sistem de climatizare. Cabana este orientată pe direcția est. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această cabană posedă o parcare de 1 loc de 2 locuri.
2.980.000 EURCasă
Benahavís
6
7
823 metru pătrat
Se vinde. Această cabană cu 3 etaje are o suprafață de 823 mp și este compusă din 6 dormitoare. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 2 saloane. Cabana posedă 1 bucătărie ; are 7 băi cu cadă. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Cabana este orientată pe direcția sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această cabană posedă o parcare de 1 loc de 5 locuri.
1.800.000 EURCasă
El Paraíso
4
4
703 metru pătrat
Se vinde. Această cabană cu 4 etaje are o suprafață de 703 mp și este compusă din 4 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble și nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 1 salon. Cabana posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă. Cabana este dotată cu sistem de climatizare. Cabana este orientată pe direcția sud-vest. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această cabană posedă o parcare de 1 loc de 2 locuri.
5.000.000 EURCasă
San Roque
8
12
Se vinde. Această cabană cu 4 etaje este compusă din 8 dormitoare. Cabana este nouă. Proprietatea are în componența sa un atelier, o anexă de 80 mp și o boxă. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 2 saloane, 2 dining-uri și o sală de jocuri. Cabana posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 12 băi cu cadă și hammam. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Clădirea este dotată cu lift și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Cabana dispune de o grădină de 300 mp, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor și de o sală de fitnes. Această cabană posedă o parcare de 7 locuri. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet wireless.