Casă pentru Cumpărați În Málaga, Spania

Sortează 74 rezultate:
269.000 EURCasă
Málaga
3
2
260 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 260 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa este amenajată, a fost construită în anul 2004. Această casă are mezanin care servește drept cameră. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou, o sală de jocuri și o șură ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre golf și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun. Casa este orientată pe direcția sud-vest. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri.
251.000 EURCasă
Málaga
4
2
240 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 240 mp este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2004. Terenul are o suprafață de 150 mp. Acest bun este compus din 1 salon de 25 mp 1 birou și are 2 spații de depozitare : un debara dulapuri o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă cu o suprafață de 15 mp ; are 2 băi cu cadă 2 grupuri sanitare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de mare (1 km). Dispune de 2 balcoane. Nu necesită nici o lucrare, este posibil să se construiască un garaj. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată. Această proprietate este dotată cu o parcare. Preț: 62€ (EUR).
1.100.000 EURCasă
Málaga
San Isidro, 5
6
4
460 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 460 mp este compusă din 6 camere din care 6 dormitoare. Casa este confortabilă, a fost construită în anul 1993. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 1 dining, 1 birou și o sală de jocuri. Casa posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă. Proprietatea se găsește la subsol și se află în apropiere de magazine, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este orientată pe direcția sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu o parcare.
650.000 EURCasă
Málaga
5
3
264 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 264 mp este compusă din 5 camere din care 5 dormitoare. Casa este confortabilă, a fost construită în anul 2004. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică spre mare și spre golf și se află în apropiere de transportul în comun (20 minute), de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată (20 minute). Casa este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și un patio, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri. Această casă este echipată cu panouri solare.