Casă pentru Cumpărați În Málaga, Spania

Sortează 74 rezultate:
240.000 EURCasă
Málaga
Calle Luis Rosales, 34
4
2
220 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 220 mp și este compusă din 4 dormitoare. Locuința este luminoasă. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un debara dulapuri. Casa posedă 2 băi. Casa este situată într-o zonă liniștită. Această casă posedă o parcare de 1 loc.
220.000 EURCasă
Málaga
C Severo Ochoa 5,5D
4
4
270 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă are o suprafață de 270 mp și este compusă din 4 dormitoare. Cabana posedă 4 băi. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată.
1.250.000 EURCasă
Málaga
Calle Balcon, 16
5
4
500 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 500 mp și este compusă din 5 dormitoare. Cabana posedă 4 băi.
180.000 EURCasă
Málaga
Calle Balcon, Málaga, Málaga
5
3
532 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 532 mp și este compusă din 5 dormitoare. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon și un debara dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă și duș. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de un castel. Casa este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor.
869.000 EURCasă
Málaga
Calle Célebes Timur
3
1
294 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 3 etaje cu 0 etaj are o suprafață de 294 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1990. Proprietatea are în componența sa o anexă și o boxă. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală și nu are pereți comuni cu vecinii. Casa a fost finisată cu gresie. Acest bun este compus din 1 salon, 2 dining-uri și 1 dining și are 2 spații de depozitare : un debara și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 1 baie cu cadă și duș 2 grupuri sanitare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și spre grădină și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată, de parc. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu o parcare privată de 4 locuri de 5 locuri.
185.000 EURCasă
Málaga
Serrano Fernandez,4
2
2
175 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 175 mp este compusă din 2 camere din care 2 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1936. Proprietatea are în componența sa o anexă. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 2 băi cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio cu grătar o verandă. Proprietatea beneficiază de o sală de sport. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri.
1.150.000 EURCasă
Málaga
Los Caireles,6
4
3
180 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu un singur nivel cu 1 etaj are o suprafață de 180 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1980. Proprietatea are în componența sa o anexă și o boxă. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, o sală de jocuri, o spălătorie, un debara și o sală de stocare ; are de asemenea un subsol, o cramă. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip închisă ; are 3 băi cu cadă și duș. Proprietatea se găsește la subsol acces pe scară și se află în apropiere de magazine, de magazine (5 minute), de mare (5 minute), de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-o fundătură și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu o parcare de 1 loc de 2 locuri.
335.000 EURCasă
Málaga
Bolivia
4
2
176 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 176 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este în stare bună. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un debara. Casa posedă 2 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre munți și se află în apropiere de transportul în comun, de mare (15 m). Această proprietate este dotată cu o parcare. (comisionul agenției inclus în preț).
625.000 EURCasă
Málaga
Calle Suriname
6
3
285 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 285 mp este compusă din 6 camere din care 6 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1998. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Casa posedă 3 băi. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată. Această proprietate este dotată cu o parcare.
285.000 EURCasă
Málaga
Calle Thomas Mann,45
3
4
260 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 260 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1998. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este luminoasă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon de 28 mp 1 dining și are 2 spații de depozitare : un debara dulapuri ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie utilată cu o suprafață de 11 mp, echipată cu un cuptor electric, frigider, chiuvetă, hotă și plită ; are 4 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu gaz și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la ultimul etaj, dispune de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre sud și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio de 36 mp. Proprietatea beneficiază de o bibliotecă. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri de 1 loc. (comisionul agenției inclus în preț).