Casă pentru Cumpărați În Málaga, Spania

Sortează 74 rezultate:
699.000 EURCasă
Málaga
3
2
235 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 235 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa este nouă, a fost construită în anul 1990. Terenul are o suprafață de 236 mp. Locuința este luminoasă. Această casă îngrijită are pereți din grinzi pereți din cărămidă, a fost complet finisată cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining ; are de asemenea o cramă. Casa posedă 2 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică. Există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină.
840.000 EURCasă
Málaga
5
2
251 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 251 mp este compusă din 5 camere din care 5 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1960. Acoperișul este plat. Terenul are o suprafață de 294 mp. Acest bun este compus din 1 salon și o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de mare (10 minute) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată, de parc. Casa este orientată pe direcția sud. Casa necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu un garaj cu o suprafață de 18 mp.
2.900.000 EURCasă
Málaga
4
3
268 metru pătrat
Se vinde. Această vilă mobilată are o suprafață de 268 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Terenul are o suprafață de 854 mp. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon, o spălătorie și un dressing ; are de asemenea un subsol. Vila posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă. Vila este dotată cu sistem de climatizare. Clădirea este dotată cu lift și cu acces pe scară frumoasă spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor și de o sală de fitnes.
1.200.000 EURCasă
Málaga
Camino Lago, 10, Málaga
10
4
900 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 900 mp și este compusă din 10 dormitoare. Cabana posedă 4 băi.
440.000 EURCasă
Málaga
Calle Canal, 20
4
2
230 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă are o suprafață de 230 mp și este compusă din 4 dormitoare. Cabana este amenajată. Proprietatea are în componența sa o anexă. Această cabană are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining ; are de asemenea un subsol. Cabana posedă 1 bucătărie utilată și mobilată de tip închisă ; are 2 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină. Această cabană este echipată cu panouri solare.
105.000 EURCasă
Málaga
Calle Granada, Málaga
4
1
365 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 365 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa posedă 1 baie. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Casa necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio.
870.000 EURCasă
Málaga
Calle Java 31, Málaga
6
3
600 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 600 mp și este compusă din 6 dormitoare. Cabana este în stare bună. Locuința este luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Cabana a fost complet finisată cu parchet și gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon de 70 mp 1 dining, este dotat cu dulapuri. Cabana posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată, de parc (5 km). Cabana este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă și un solar de 50 mp o piscină privată. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această cabană posedă o parcare de 3 locuri.
550.000 EURCasă
Málaga
Lagarillo, 2
4
4
360 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 360 mp și este compusă din 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o fântână. Acest bun este compus din 1 dining de 38 mp, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 4 băi cu cadă și duș. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o bibliotecă. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 6 locuri. Această casă este echipată cu panouri solare.
330.000 EURCasă
Málaga
Calle Pedro Ximen, 15
4
2
216 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 216 mp și este compusă din 4 dormitoare. Această cabană are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Cabana posedă o bucătărie echipată cu un cuptor electric și plită ; are 2 băi. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă spre munți și se află în apropiere de transportul în comun. Cabana este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre sud-est. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio cu grătar. Această proprietate este dotată cu un garaj.
700.000 EURCasă
Málaga
Calle palmeras, 41
8
4
855 metru pătrat
Se vinde. Această cabană cu 3 etaje are o suprafață de 855 mp și este compusă din 8 dormitoare. Locuința este luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Această cabană are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, o sală de jocuri și un dressing, are dulapuri o sală de stocare. Cabana posedă 1 bucătărie de tip open space, echipată cu gaz ; are 4 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică spre mare și se află în apropiere de magazine (15 minute), de transportul în comun (25 minute), de mare (7 minute). Cabana este situată într-o zonă liniștită. Există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor, de o bibliotecă și de un cort de tenis. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj de 3 locuri.