Casă pentru Cumpărați În Costa del Sol, Spania

Sortează 195 rezultate:
1.490.000 EURCasă
Cancelada
5
5
569 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 569 mp și este compusă din 5 dormitoare. Cabana posedă 5 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă panoramică spre mare și spre munți și se află în apropiere de mare. Cabana este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină.
2.162.000 EURCasă
Marbella
4
5
651 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 651 mp și este compusă din 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă și o curățătorie. Această cabană a fost construită în stil de arhitect. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un subsol. Cabana posedă 1 bucătărie utilată ; are 5 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă panoramică spre mare și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Această cabană posedă o parcare de 2 locuri.
2.184.500 EURCasă
Marbella
4
5
734 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 734 mp și este compusă din 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă la subsol. Această cabană a fost construită în stil de arhitect. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un subsol. Cabana posedă 1 bucătărie utilată ; are 5 băi cu cadă și duș. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere frumoasă panoramică spre mare și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această cabană posedă o parcare de 2 locuri.
1.850.000 EURCasă
Torremolinos
7
7
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă este compusă din 7 dormitoare. Cabana este renovată. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este dotată cu bovindou. Această cabană are pereți din piatră. Acest bun este compus din 1 dining și are 2 spații de depozitare : un debara ; are de asemenea un subsol, o cramă. Cabana posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu un cuptor electric ; are 7 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun, de mare (150 m) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor și de o sală de fitnes.
3.000.000 EURCasă
Sitio de Calahonda
7
6
825 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă cu 1 etaj are o suprafață de 825 mp și este compusă din 7 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este dotată cu bovindou și este luminoasă. Această cabană are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și un dressing ; are de asemenea o cramă. Cabana posedă 1 bucătărie ; are 6 băi cu cadă și duș. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Cabana este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre sud-vest. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Este echipată cu televizor.
1.295.000 EURCasă
Marbella
6
4
450 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă are o suprafață de 450 mp și este compusă din 6 dormitoare. Cabana este în stare bună. Locuința este dotată cu bovindou. Această cabană îngrijită are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining ; are de asemenea un subsol, o cramă. Cabana posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și spre grădină și se află în apropiere de magazine (10 minute), de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Cabana este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar o verandă o piscină.
325.000 EURCasă
Casares
3
2
157 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă are o suprafață de 157 mp este în stil modern și este compusă din 3 dormitoare. Cabana este confortabilă. Cabana posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio.
570.000 EURCasă
Casares
3
3
272 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 272 mp și este compusă din 3 dormitoare. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 1 salon. Cabana posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă. Cabana este orientată pe direcția sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc.
1.100.000 EURCasă
Sitio de Calahonda
5
5
464 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 464 mp și este compusă din 5 dormitoare. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Această cabană are șemineu. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 dining și un dressing ; are de asemenea o cramă. Cabana posedă 1 bucătărie ; are 5 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de magazine (1 km), de mare (1 km). Cabana este orientată pe direcția sud-vest. Aveți la dispoziția dumneavoastră o loggie o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această cabană posedă o parcare de 1 loc de 2 locuri.
499.000 EURCasă
Sitio de Calahonda
3
3
240 metru pătrat
Se vinde. Această cabană cu 4 etaje are o suprafață de 240 mp este în stil modern și este compusă din 3 dormitoare. Cabana este nouă. Locuința este dotată cu geamuri duble și jaluzele electrice și cu bovindou. Acest bun este compus din 1 salon și are 2 spații de depozitare : un debara ; are de asemenea un subsol. Cabana posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă și duș. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun (25 minute), de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră un solar o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Această cabană posedă o parcare de 2 locuri.