Casă pentru Cumpărați În Costa del Sol, Spania

Sortează 195 rezultate:
2.500.000 EURCasă
Marbella
3
4
479 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 479 mp și este compusă din 3 dormitoare. Această cabană are pereți din piatră arhitect și este dotată cu gresie. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o cramă. Cabana posedă 1 bucătărie utilată ; are 4 băi cu cadă și hammam. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de mare. Cabana este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Este disponiblilă începând cu anul 1.
319.000 EURCasă
Cancelada
2
3
144 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 144 mp și este compusă din 2 dormitoare. Această cabană are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Cabana posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 3 băi cu duș. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Cabana este situată într-o zonă liniștită. Există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă și un solar o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
1.950.000 EURCasă
Marbella
3
4
453 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 453 mp și este compusă din 3 dormitoare. Această cabană are pereți din piatră arhitect și este dotată cu gresie. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o cramă. Cabana posedă 1 bucătărie utilată ; are 4 băi cu cadă și hammam. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de mare. Cabana este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Este disponiblilă începând cu anul 1.
1.250.000 EURCasă
Marbella
2
3
289 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 289 mp și este compusă din 2 dormitoare. Această cabană a fost construită în stil de arhitect cu pereți din piatră, a fost complet finisată cu gresie. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o cramă. Cabana posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă și hammam. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de mare. Cabana este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Este disponiblilă începând cu anul 1.
825.000 EURCasă
Marbella
2
3
226 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 226 mp și este compusă din 2 dormitoare. Această cabană a fost construită în stil de arhitect cu pereți din piatră, a fost complet finisată cu gresie. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o cramă. Cabana posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă și hammam. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de mare. Cabana este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Este disponiblilă începând cu anul 1.
875.000 EURCasă
Marbella
2
3
235 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 235 mp și este compusă din 2 dormitoare. Această cabană a fost construită în stil de arhitect cu pereți din piatră, a fost complet finisată cu gresie. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o cramă. Cabana posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă și hammam. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de mare. Cabana este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Este disponiblilă începând cu anul 1.
375.000 EURCasă
Sitio de Calahonda
6
3
195 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 195 mp este compusă din 6 camere din care 6 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1998. Terenul are o suprafață de 230 mp. Acest bun este compus din 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de mare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
114.500 EURCasă
Sitio de Calahonda
3
2
84 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 84 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1990. Terenul are o suprafață de 134 mp. Acest bun este compus din 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de mare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină comună. Această proprietate este dotată cu un garaj.
259.000 EURCasă
Puerto de la Duquesa
3
3
183 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 183 mp și este compusă din 3 dormitoare. Această cabană are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining și o spălătorie, este dotat cu dulapuri ; are de asemenea o cramă. Cabana posedă 1 bucătărie utilată și mobilată ; are 3 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
800.000 EURCasă
Sitio de Calahonda
4
4
300 metru pătrat
Se vinde. Această cabană cu 2 etaje are o suprafață de 300 mp și este compusă din 4 dormitoare. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Această cabană are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Cabana posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 4 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre scuar și se află în apropiere de mare. Cabana este orientată pe direcția sud. Există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc.