Casă pentru Cumpărați În Costa del Sol, Spania

Sortează 193 rezultate:
950.000 EURCasă
Estepona
4
2
454 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 454 mp și este compusă din 4 dormitoare. Cabana este confortabilă. Proprietatea are în componența sa o anexă și ieșire la mare. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Cabana posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre munți și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Cabana este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o loggie o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes și de un cort de tenis. Această cabană posedă o parcare de 15 locuri.
560.000 EURCasă
Estepona
4
4
386 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 386 mp și este compusă din 4 dormitoare. Cabana este confortabilă. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de jocuri ; are de asemenea un subsol. Cabana posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată, de parc. Cabana este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o loggie o piscină privată. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor și de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu un garaj privat.
2.000.000 EURCasă
Estepona
5
7
714 metru pătrat
Se vinde. Această cabană de lux are o suprafață de 714 mp și este compusă din 5 dormitoare. Locuința este luminoasă. Cabana a fost finisată cu gresie. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu dulapuri. Cabana posedă 7 băi cu cadă. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de magazine, de mare, de parc. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
3.200.000 EURCasă
Casares
5
7
592 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 592 mp și este compusă din 5 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă, o curățătorie și o cramă. Locuința este dotată cu geamuri duble și luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Această cabană a fost construită în stil de arhitect și este dotată cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și un dressing. Cabana posedă 1 bucătărie utilată și mobilată ; are 7 băi cu cadă și duș. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă panoramică spre mare și se află în apropiere de magazine, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Cabana este orientată pe direcția sud. Cabana necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această cabană posedă o parcare de 3 locuri de 1 loc de 4 locuri.
1.311.600 EURCasă
El Paraíso
4
4
541 metru pătrat
Se vinde. Această cabană cu 2 etaje are o suprafață de 541 mp și este compusă din 4 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble și nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 1 salon. Cabana posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă. Cabana este dotată cu sistem de climatizare. Cabana este orientată pe direcția est. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această cabană posedă o parcare de 1 loc de 2 locuri.
1.800.000 EURCasă
El Paraíso
4
4
703 metru pătrat
Se vinde. Această cabană cu 4 etaje are o suprafață de 703 mp și este compusă din 4 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble și nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 1 salon. Cabana posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă. Cabana este dotată cu sistem de climatizare. Cabana este orientată pe direcția sud-vest. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această cabană posedă o parcare de 1 loc de 2 locuri.
450.000 EURCasă
Marbella
4
4
191 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă are o suprafață de 191 mp și este compusă din 4 dormitoare. Cabana este confortabilă și este renovată. Cabana a fost complet finisată cu parchet. Cabana posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 4 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină.
550.000 EURCasă
Casares
3
2
213 metru pătrat
Se vinde. Această cabană de lux are o suprafață de 213 mp și este compusă din 3 dormitoare. Locuința este luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 1 salon și un dressing. Cabana posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Cabana este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (150 m) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată, de parc. Cabana este orientată pe direcția sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Propietatea este securizată. Această cabană posedă o parcare de 1 loc.
750.000 EURCasă
Bahía Dorada
4
4
288 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 288 mp este în stil modern și este compusă din 4 dormitoare. Locuința este dotată cu bovindou și este luminoasă. Cabana a fost finisată cu gresie. Cabana posedă 4 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă panoramică și se află în apropiere de magazine, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor.
269.500 EURCasă
Torremolinos
8
2
204 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 204 mp este compusă din 8 camere din care 8 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1982. Terenul are o suprafață de 204 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată.