Casă pentru Cumpărați În Costa Brava, Spania

Sortează 1367 rezultate:
1.050.000 EURCasă
Begur
3
3
211 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 211 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1997. Proprietatea are în componența sa o anexă, o curățătorie și o boxă. Locuința este dotată cu bovindou. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, o spălătorie, un dressing, o șură și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 3 băi cu cadă. Încălzirea este cu gaz. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare. Casa este situată într-o zonă liniștită și în sat. Există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o verandă o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
1.200.000 EURCasă
Begur
4
4
240 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 240 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1975, este renovată în anul 2007. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală și nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 4 băi cu cadă, duș și duș 1 grup sanitar. Încălzirea este cu combustibil și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de mare. Casa este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată cu grătar o verandă și o loggie o piscină privată. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu o parcare de 1 loc de 2 locuri.
998.500 EURCasă
Sant Antoni de Calonge
4
3
363 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux cu 3 etaje cu 2 etaje are o suprafață de 363 mp este în stil modern și are 4 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o spălătorie ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip închisă ; are 3 băi cu cadă. Proprietatea se găsește la subsol lift și se află în apropiere de magazine, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată, de asemenea o piscină privată. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu o parcare de 3 locuri cu o suprafață de 78 mp.
Preț la cerereCasă
Begur
6
5
719 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux cu 3 etaje are o suprafață de 719 mp este compusă din 6 camere din care 6 dormitoare. Casa este în stare bună, a fost construită în anul 1975. Proprietatea are în componența sa o anexă și o boxă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 3 saloane, 1 dining, o spălătorie, un debara și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie ; are 5 băi cu cadă, duș și duș 1 grup sanitar. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și un patio cu grătar o verandă o piscină, o piscină privată. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de pază. Această proprietate este dotată cu un garaj de 3 locuri. Ea este închiriată la moment.
315.000 EURCasă
Pals
3
3
160 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 160 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1985. Proprietatea are în componența sa o anexă și o boxă. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining, o spălătorie, un dressing și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă și duș. Încălzirea este electrică. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și spre grădină și se află în apropiere de magazine, de magazine (2 minute) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată în sat. Există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, o verandă și un solar o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri.
1.350.000 EURCasă
Calella
4
4
508 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux mobilată cu 3 etaje are o suprafață de 508 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2004. Proprietatea are în componența sa o anexă și o boxă. Locuința este dotată cu bovindou și este luminoasă și este bine izolată și nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă a fost construită în stil de arhitect cu pereți din piatră, a fost complet finisată cu gresie și parchet. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou, o sală de jocuri, un dressing, o șură, un debara și o sală de stocare ; are de asemenea o cramă. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip închisă, echipată cu un cuptor electric, un cuptor microunde, mașină de spălat rufe, mașină de uscat rufe, frigider, chiuvetă și hotă ; are 4 băi cu cadă, duș și hammam. Încălzirea este prin pardoseală. Clădirea este dotată cu lift și cu acces pe scară panoramică și se află în apropiere de mare (50 km) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o bibliotecă și de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu o parcare de 3 locuri. Este echipată cu un hammam. Preț: 350000.
650.000 EURCasă
Girona
3
Se vinde. Această casă este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un dressing. Casa posedă o cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de mare (1 km). Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj cu o suprafață de 55 mp.