Casă pentru Cumpărați În Costa Blanca, Spania

Sortează 3108 rezultate:
108.000 EURCasă
Torrevieja
2
1
65 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 65 mp este compusă din 2 camere din care 2 dormitoare. Casa este amenajată, a fost construită în anul 2006. Terenul are o suprafață de 96 mp. Casa posedă 1 baie. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Această proprietate este dotată cu un garaj.
1.490.000 EURCasă
Bocairent
4
3
406 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 406 mp este în stil vechi și are 4 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1850, este renovată. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este dotată cu bovindou. Această casă are pereți din piatră, a fost complet finisată cu gresie și parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip închisă, echipată cu un cuptor microunde ; are 3 băi cu cadă, duș și hammam 1 grup sanitar. Încălzirea este prin pardoseală. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de transportul în comun, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și un solar o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare. Această casă este echipată cu panouri solare.
200.000 EURCasă
Ontinyent
4
3
395 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 395 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1985. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are pereți din grinzi șemineu. Acest bun este compus din 1 dining și un dressing ; are de asemenea o cramă. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă 1 grup sanitar. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată, un patio și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu o parcare.
590.000 EURCasă
Ontinyent
9
6
1908 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 1908 mp este în stil modern și are 9 camere din care 9 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1899. Proprietatea are în componența sa o boxă și un grajd pentru cai. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie ; are 6 băi cu cadă 1 grup sanitar. Încălzirea este cu combustibil și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, o grădină și o verandă. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor.
298.000 EURCasă
Ontinyent
4
4
482 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 482 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1993. Această casă are pereți din grinzi șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de jocuri ; are de asemenea o cramă. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 4 băi cu cadă 1 grup sanitar. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Casa este situată într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată cu grătar, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu o parcare.
265.000 EURCasă
Ontinyent
3
2
296 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu un singur nivel cu 1 etaj are o suprafață de 296 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1980. Locuința este luminoasă. Această casă are pereți din grinzi șemineu. Acest bun este compus din 1 dining și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă 1 grup sanitar. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Casa necesită lucrări de finisare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu o parcare.
325.000 EURCasă
Ontinyent
6
3
443 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 443 mp este compusă din 6 camere din care 6 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1999. Această casă îngrijită are pereți din piatră șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și 1 birou ; are de asemenea un subsol, o cramă. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric ; are 3 băi cu cadă 1 grup sanitar. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă spre grădină și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, o grădină închisă și o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare.
255.000 EURCasă
Oliva
4
2
156 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 156 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este în stare bună, a fost construită în anul 2001. Proprietatea are în componența sa ieșire la mare. Acest bun este compus din 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de magazine, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină comună. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este disponiblilă începând cu anul 1. Preț: 300.
490.000 EURCasă
Ontinyent
3
3
374 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux mobilată cu un singur nivel cu 1 etaj are o suprafață de 374 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2007. Locuința este luminoasă. Această casă are pereți din piatră arhitect și este dotată cu gresie. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă 1 grup sanitar. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă panoramică spre munți și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare.
480.000 EURCasă
Cabo Roig
3
4
319 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 319 mp este în stil tradițional și are 3 camere din care 3 dormitoare. Casa este confortabilă și nouă, a fost construită în anul 2005. Terenul are o suprafață de 400 mp. Locuința este dotată cu jaluzele electrice și nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 4 băi cu cadă. Proprietatea se găsește la subsol acces pe scară frumoasă și se află în apropiere de magazine, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și un solar o piscină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj.