Casă pentru Cumpărați, Spania

Sortează 21641 rezultate:
2.495.000 EURCasă
Mieres del Camino
5
5
555 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 555 mp și este compusă din 5 dormitoare. Locuința este luminoasă. Această cabană are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining. Cabana posedă 5 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această cabană posedă o parcare de 5 locuri.
950.000 EURCasă
Madrid
5
4
266 metru pătrat
Se vinde. Această cabană cu 4 etaje are o suprafață de 266 mp și este compusă din 5 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă. Acest bun este compus din 2 saloane, o spălătorie și un dressing ; are de asemenea un subsol. Cabana posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 4 băi cu cadă și duș. Încălzirea este individuală și cu gaz și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Cabana este orientată pe direcția sud. Cabana dispune de o grădină de 90 mp o verandă o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această cabană posedă o parcare de 1 loc de 2 locuri.
279.000 EURCasă
San Lorenzo de El Escorial
3
3
249 metru pătrat
Se vinde. Această cabană mobilată are o suprafață de 249 mp și este compusă din 3 dormitoare. Cabana este în stare bună. Proprietatea are în componența sa o anexă. Această cabană îngrijită are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o șură ; are de asemenea un subsol. Cabana posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 3 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu gaz. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Cabana dispune de o grădină de 135 mp, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis. Această cabană posedă o parcare de 2 locuri de 1 loc.
630.000 EURCasă
Villanueva de la Cañada
668 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 668 mp este compusă din 5 camere. Casa a fost construită în anul 1993. Proprietatea are în componența sa o anexă și o casă de oaspeți. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă, are baie cu cadă. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă. Această casă posedă o parcare de 3 locuri.
620.000 EURCasă
L'Ametlla del Vallès
540 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 540 mp este compusă din 5 camere. Casa a fost construită în anul 1979. Locuința este luminoasă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 2 saloane și un dressing, are dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă, are baie cu cadă și duș. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea oferă un acces pe scară spre grădină și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este orientată pe direcția sud-est. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
1.250.000 EURCasă
Sant Cugat del Vallès
436 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 436 mp este compusă din 5 camere. Casa este confortabilă, a fost construită în anul 1990. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este luminoasă. Această casă îngrijită are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă, are baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă panoramică spre grădină și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-un loc de excepție. Casa necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Proprietatea beneficiază de o bibliotecă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
387.000 EURCasă
Santa Coloma de Gramenet
165 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 4 etaje are o suprafață de 165 mp este compusă din 4 camere. Casa este în stare bună, a fost construită în anul 1987. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining și o spălătorie ; are de asemenea o mansardă de 25 mp. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă, are baie cu cadă și duș. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de transportul în comun (5 minute), de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată (5 minute). Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio de 80 mp un solar de 15 mp. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
790.000 EURCasă
Madrid
339 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 4 etaje are o suprafață de 339 mp este compusă din 5 camere. Casa a fost construită în anul 2002. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este dotată cu bovindou și este luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining de 40 mp 1 birou și un dressing și are 1 spațiu de depozitare : un debara ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip închisă, are baie cu cadă, duș și separat. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină comună. Această proprietate este dotată cu un carport de 2 locuri.
499.000 EURCasă
Badalona
260 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 260 mp este compusă din 4 camere. Casa a fost construită în anul 1991. Acest bun este compus din 1 dining ; are de asemenea o mansardă amenajată. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică spre grădină și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun, de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio.
2.250.000 EURCasă
Barcelona
600 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 600 mp este compusă din 5 camere. Casa a fost construită în anul 1996. Proprietatea are în componența sa o anexă. Acest bun este compus din 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă, are baie cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de parc. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar, de asemenea o piscină. Această casă posedă o parcare de 4 locuri.