Casă pentru Cumpărați, Spania

Sortează 19676 rezultate:
390.000 EURCasă
Almàssera
4
3
287 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 287 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este confortabilă, a fost construită în anul 1995. Locuința este dotată cu bovindou și este luminoasă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining, o spălătorie, un dressing și un debara ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă și duș 1 grup sanitar. Proprietatea se găsește la ultimul etaj cu acces pe scară și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre nord, sud și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri.
320.000 EURCasă
Les Alqueries
7
2
230 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 230 mp este compusă din 7 camere din care 7 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1910. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este dotată cu bovindou și nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are pereți din cărămidă, a fost complet finisată cu gresie. Acest bun este compus din 1 dining și o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de transportul în comun, de mare (5 km). Casa este situată într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio cu grătar, de asemenea o piscină.
618.800 EURCasă
Las Rozas
8
6
580 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă de lux cu 3 etaje cu 2 etaje are o suprafață de 580 mp este compusă din 8 camere din care 8 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală și nu are pereți comuni cu vecinii. Casa a fost finisată cu gresie. Acest bun este compus din 1 salon și 1 birou ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 6 băi cu cadă, duș și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă panoramică spre munți și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o verandă o piscină. Propietatea este securizată și protejată de pază. Această proprietate este dotată cu o parcare de 3 locuri.
452.000 EURCasă
Benicàssim
5
3
284 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 284 mp este compusă din 5 camere din care 5 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1993. Locuința este dotată cu geamuri duble și cu bovindou și este luminoasă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și are 1 spațiu de depozitare : un debara dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 3 băi cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă spre mare și se află în apropiere de transportul în comun, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată cu grătar, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare.
825.000 EURCasă
Godella
4
4
400 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 400 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este confortabilă, a fost construită în anul 1987. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este dotată cu bovindou și este luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și un dressing ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă și duș 1 grup sanitar. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre grădină și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Propietatea este securizată și protejată de gardian. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri.
260.000 EURCasă
El Puig de Santa Maria
4
3
264 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 264 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este confortabilă, a fost construită în anul 2007. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining, este dotat cu dulapuri ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu gaz și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la ultimul etaj, dispune de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de magazine (10 minute), de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și în sat fiind expusă spre nord, sud și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină comună. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri. Este disponiblilă începând cu anul 1.
465.000 EURCasă
Las Rozas
3
2
197 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 4 etaje are o suprafață de 197 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa este în stare bună, a fost construită în anul 1988. Terenul are o suprafață de 197 mp. Locuința este luminoasă. Această casă îngrijită are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining și un dressing și are 1 spațiu de depozitare : un debara dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 2 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu gaz. Proprietatea se găsește la subsol și se află în apropiere de magazine. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină de 10 mp o piscină comună. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor și de un cort de tenis. Această proprietate este dotată cu un garaj.
210.000 EURCasă
Candelaria
3
2
120 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 120 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa este confortabilă, a fost construită în anul 1970. Terenul are o suprafață de 250 mp. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță. Casa posedă 2 băi. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină privată.
865.000 EURCasă
Madrid
4
2
159 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă mobilată cu 3 etaje are o suprafață de 159 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este în stare bună, a fost construită în anul 2006. Terenul are o suprafață de 159 mp. Locuința este dotată cu geamuri duble și luminoasă. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu gaz. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de parc. Casa este situată într-o zonă liniștită.
390.000 EURCasă
Lliçà d'Amunt
5
3
241 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 241 mp este compusă din 5 camere din care 5 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2001. Terenul are o suprafață de 256 mp. Locuința este dotată cu bovindou și este luminoasă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 3 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină. Această casă posedă o parcare de 3 locuri.