Casă pentru Cumpărați, Regatul Unit

Sortează 302 rezultate:
2.810.710 EURCasă
Oxted
Caxton Lane, Limpsfield Chart, Oxted, RH8
5
3
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 5 camere din care 5 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința este dotată cu geamuri duble și o fereastră vitrată și cu bovindou. Casa a fost finisată cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 4 saloane, 1 dining și o spălătorie și are 1 spațiu de depozitare : dulapuri o sală de stocare ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, chiuvetă și hotă ; are 3 băi cu cadă și duș. Încălzirea este prin pardoseală. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă și se află în apropiere de magazine. Casa este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă o piscină la exterior.
1.124.284 EURCasă
Eastbourne
Furness Road, Eastbourne, BN21
7
5
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 7 camere din care 7 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința este dotată cu geamuri duble și o fereastră vitrată și cu bovindou. Această casă a fost construită în stil vechi și este dotată cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, o spălătorie și un dressing și are 1 spațiu de depozitare : dulapuri o sală de stocare ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, chiuvetă, hotă și plită ; are 5 băi cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară. Casa este orientată pe direcția sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină închisă, un patio și o verandă. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare privată.
252.964 EURCasă
Edenbridge
Coomb Field, Edenbridge, TN8
1
1
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 1 cameră din care 1 dormitor. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, echipată cu un cuptor electric, frigider și chiuvetă ; are 1 baie cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de transportul în comun. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-o fundătură. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un parc privat și o verandă. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu o parcare.
385.067 EURCasă
Edenbridge
Tekram Close, Edenbridge, TN8
3
2
Se vinde. Această casă mobilată este în stil modern și are 3 camere din care 3 dormitoare. Casa este recentă. Locuința este dotată cu geamuri duble. Casa a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining și are 1 spațiu de depozitare : dulapuri ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, echipată cu un cuptor electric, un cuptor microunde, frigider, chiuvetă, hotă și plită ; are 2 băi cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară spre grădină și se află în apropiere de transportul în comun. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare.
421.607 EURCasă
Oxted
Westlands Way, Oxted, RH8
2
1
Se vinde. Această casă de lux mobilată este în stil duplex și are 2 camere din care 2 dormitoare. Casa este confortabilă. Proprietatea are în componența sa un atelier și o boxă. Locuința este dotată cu geamuri duble, luminoasă și inundată de lumină naturală. Această casă are șemineu. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie, este dotat cu dulapuri o sală de stocare ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, frigider, chiuvetă, hotă și plită ; are 1 baie cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară spre grădină și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Această proprietate este dotată cu o parcare privată.
590.249 EURCasă
Sevenoaks District
Smarts Hill, Penshurst, TN11
3
1
Se vinde. Această casă mobilată este în stil american și are 3 camere din care 3 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble. Casa a fost finisată cu gresie. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o spălătorie și are 1 spațiu de depozitare : dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, echipată cu un cuptor electric, un cuptor microunde, frigider, chiuvetă, hotă și plită ; are 1 baie cu cadă și duș. Încălzirea este prin pardoseală. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă spre grădină. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare privată.
719.542 EURCasă
Westerham
High Street, Westerham TN16
3
1
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa este în stare bună. Proprietatea are în componența sa o anexă. Această casă are pereți din grinzi vechi și este dotată cu gresie și parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining și are 1 spațiu de depozitare : dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric și chiuvetă ; are 1 baie cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară spre grădină. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare privată.
1.405.355 EURCasă
Godstone
Harts Lane, South Godstone RH9
5
4
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 5 camere din care 5 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble și cu bovindou. Această casă a fost construită în stil vechi și este dotată cu parchet și gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou, o sală de jocuri, o spălătorie și un dressing, are dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, frigider, chiuvetă și hotă ; are 4 băi cu cadă și duș. Încălzirea este prin pardoseală. Proprietatea oferă un acces pe scară spre câmp și se află în apropiere de magazine. Casa este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
843.213 EURCasă
Edenbridge
Hartfield Road, Cowden, TN8
4
1
Se vinde. Această casă este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble, luminoasă și inundată de lumină naturală. Această casă are pereți din grinzi, parchet și gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou și un dressing, are dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, chiuvetă, hotă și plită ; are 1 baie cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă spre câmp. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
955.642 EURCasă
Edenbridge
Butterwell Hill, Cowden, TN8
4
3
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința este dotată cu geamuri duble, luminoasă și inundată de lumină naturală. Casa a fost finisată cu gresie și parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou și un dressing, are dulapuri o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, chiuvetă, hotă și plită ; are 3 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu gaz. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă spre câmp. Casa este situată într-o fundătură. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă.