Casă pentru Cumpărați, Regatul Unit

Sortează 302 rezultate:
301.308 EURCasă
Edenbridge
Wainhouse Close, Edenbridge TN8
3
2
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa este confortabilă. Locuința este dotată cu geamuri duble. Casa a fost finisată cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o spălătorie, este dotat cu dulapuri ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, echipată cu mașină de uscat rufe, chiuvetă și hotă ; are 2 băi cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă.
505.928 EURCasă
Diss
3
3
Se vinde. Această casă este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Această casă a fost construită în stil vechi. Casa posedă 3 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă.
831.970 EURCasă
Diss
7
4
Se vinde. Această casă este compusă din 7 camere din care 7 dormitoare. Această casă a fost construită în stil vechi. Casa posedă 1 bucătărie ; are 4 băi. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină închisă.
449.714 EURCasă
Taverham
4
2
172 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 172 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Locuința este inundată de lumină naturală. Casa posedă 2 băi. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
449.714 EURCasă
Oxted
Greenacres, Oxted, RH8
3
1
Se vinde. Această casă este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble. Casa a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 birou, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu chiuvetă, hotă și plită ; are 1 baie cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio cu grătar o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc.
618.356 EURCasă
Westerham
Costells Meadow, Westerham, TN16
3
2
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble, o fereastră vitrată, luminoasă și inundată de lumină naturală. Casa a fost finisată cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 dining, 1 birou și un dressing și are 1 spațiu de depozitare : dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, frigider, chiuvetă, hotă și plită ; are 2 băi cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare privată de 1 loc.
1.208.605 EURCasă
Tatsfield
Rag Hill Road, Tatsfield, TN16
4
2
Se vinde. Această casă frumoasă este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa un hambar și un grajd pentru cai. Locuința este dotată cu geamuri duble și luminoasă. Această casă are pereți din grinzi pereți din cărămidă, a fost complet finisată cu parchet și gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 dining, 1 birou, o spălătorie și un dressing, are dulapuri ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu frigider, chiuvetă și hotă ; are 2 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu lemne și prin pardoseală. Proprietatea oferă un acces pe scară spre grădină și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, un patio și o verandă. Propietatea este securizată.
337.285 EURCasă
Brasted
Elliotts Lane, Brasted, TN16
2
1
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 2 camere din care 2 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Această casă are pereți din grinzi vechi și este dotată cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și o șură dulapuri o sală de stocare ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, chiuvetă, hotă și plită ; are 1 baie cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și o grădină închisă. Proprietatea beneficiază de o bibliotecă.
1.405.355 EURCasă
Sevenoaks District
Scords Lane, Toys Hill, Westerham, TN16
5
2
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 5 camere din care 5 dormitoare. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată, luminoasă și inundată de lumină naturală. Casa a fost finisată cu gresie. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou, o sală de jocuri și o spălătorie și are 2 spații de depozitare : dulapuri ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, frigider, chiuvetă, hotă și plită ; are 2 băi cu cadă și duș. Încălzirea este prin pardoseală. Proprietatea se găsește la subsol. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes.
1.124.279 EURCasă
Oxted
Gainsford Place, Oxted, RH8
5
3
Se vinde. Această casă mobilată este în stil american și are 5 camere din care 5 dormitoare. Casa este confortabilă. Locuința este dotată cu geamuri duble. Această casă are pereți din cărămidă, a fost complet finisată cu gresie și parchet, are șemineu. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu frigider, chiuvetă, hotă și plită ; are 3 băi cu cadă și duș. Încălzirea este prin pardoseală. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre grădină și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată, de parc. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare privată.