Casă pentru Cumpărați, Portugalia

Sortează 22966 rezultate:
190.000 EURCasă
Odivelas
2
1
63 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 63 mp este compusă din 3 camere din care 2 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o cramă și o curte acoperită. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de stocare ; are de asemenea o pivniță, o cramă. Casa posedă 1 baie. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte.
189.000 EURCasă
Seixal
3
2
265 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 265 mp este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o curte acoperită. Această casă a fost construită în stil de arhitect. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și o grădină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
945.000 EURCasă
Alenquer
4
5
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa un grajd, o boxă și o curte acoperită. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, o sală de jocuri și o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie ; are 5 băi. Încălzirea este electrică și cu lemne și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și o grădină, de asemenea o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
615.000 EURCasă
Cascais
3
2
109 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 109 mp este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Locuința este luminoasă. Această casă are șemineu. Casa posedă 2 băi. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de mare (9 minute) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
287.000 EURCasă
Cascais
3
2
106 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 106 mp este compusă din 5 camere din care 3 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă și o curte acoperită. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte cu grătar. Această proprietate este dotată cu garaj metalic de 1 loc.
1.358.125 EURCasă
Lisabona
3
Se vinde. Această casă este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă.
2.500.000 EURCasă
Lisabona
9
Se vinde. Această casă de lux mobilată și utilată complet cu 6 etaje este compusă din 9 camere din care 9 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă chicenetă, are baie cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină de 32 mp.
6.360.000 EURCasă
Lisabona
9
Se vinde. Această casă este compusă din 9 camere din care 9 dormitoare. Casa este renovată.
500.000 EURCasă
Lisabona
3
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un subsol. Casa posedă o cadă. Proprietatea se găsește la subsol și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare.
697.500 EURCasă
Lisabona
9
Se vinde. Această casă cu 4 etaje este compusă din 9 camere din care 9 dormitoare. Casa este în stare bună.