Casă pentru Cumpărați, Portugalia

Sortează 58288 rezultate:
750.000 EURCasă
Silves
4
4
Se vinde. Această casă frumoasă este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa un hangar. Locuința este luminoasă. Casa posedă 4 băi. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare.
1.570.000 EURCasă
Lagos
5
4
Se vinde. Această casă este compusă din 7 camere din care 5 dormitoare. Locuința este luminoasă. Casa posedă 4 băi. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
1.100.000 EURCasă
Loulé
3
2
Se vinde. Această casă este în stil tradițional și are 4 camere din care 3 dormitoare. Casa posedă 2 băi. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (5 minute) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
745.000 EURCasă
Setúbal
4
7
530 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 530 mp este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, o șură și o sală de stocare ; are de asemenea o pivniță. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric ; are 7 băi. Încălzirea este electrică și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar, de asemenea o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
490.000 EURCasă
Torres Vedras
8
3
590 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 590 mp este compusă din 8 camere din care 8 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o curte acoperită. Locuința este bine izolată. Casa posedă 3 băi. Încălzirea este cu lemne. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și o grădină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu un garaj.
2.750.000 EURCasă
Cascais
5
3
850 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 850 mp este în stil modern și are 6 camere din care 5 dormitoare. Casa posedă 3 băi. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină.
1.200.000 EURCasă
Amadora
6
7
526 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 4 etaje are o suprafață de 526 mp este compusă din 7 camere din care 6 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o cramă. Locuința este inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou, o sală de jocuri, o spălătorie și o sală de stocare ; are de asemenea o pivniță, un subsol, o cramă. Casa posedă 1 bucătărie de tip chicenetă ; are 7 băi. Clădirea este dotată cu lift și cu acces pe scară spre lac. Casa este situată într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
450.000 EURCasă
Sesimbra
3
2
240 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 240 mp este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o curte acoperită. Locuința este dotată cu geamuri duble și luminoasă. Această casă a fost construită în stil de arhitect. Acest bun este compus din 1 salon de 80 mp 1 dining și o spălătorie, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi. Clădirea este dotată cu lift și cu acces pe scară și se află în apropiere de mare (5), de parc. Casa este situată într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
225.000 EURCasă
Montijo
3
3
Se vinde. Această casă este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o curte acoperită. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de stocare ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de parc. Casa este situată într-un loc de excepție fiind expusă spre est, vest. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte cu grătar.
995.000 EURCasă
Alenquer
4
5
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa un grajd, o boxă și o curte acoperită. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, o sală de jocuri și o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie ; are 5 băi. Încălzirea este electrică și cu lemne și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și o grădină, de asemenea o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj.