Casă pentru Cumpărați, Portugalia

Sortează 12234 rezultate:
825.000 EURCasă
Faro
7
7
370 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 370 mp este compusă din 13 camere din care 7 dormitoare. Casa este renovată. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon de 50 mp 1 dining, 2 birouri și 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie utilată și mobilată de tip chicenetă ; are 7 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre grădină și spre scuar. Casa necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o grădină închisă cu grătar o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare.
990.000 EURCasă
Loulé
3
4
427 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă de lux are o suprafață de 427 mp este compusă din 6 camere din care 3 dormitoare. Casa este confortabilă și este renovată. Locuința este dotată cu geamuri duble. Această casă are pereți din cărămidă, a fost complet finisată cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 salon, 1 dining, 1 birou, o sală de jocuri, o spălătorie și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 4 băi cu cadă. Încălzirea este electrică și cu lemne și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare, spre grădină și spre scuar. Casa este situată într-o zonă liniștită și în grădină. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o bibliotecă și de un cort de tenis. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri. Această casă este echipată cu panouri solare.
250.000 EURCasă
Portimão
3
2
134 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 134 mp este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa este renovată. Locuința este inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică spre grădină și spre scuar și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre soare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
1.690.000 EURCasă
Albufeira
4
5
425 metru pătrat
Se vinde. Această vilă cu un singur nivel are o suprafață de 425 mp este în stil modern și are 6 camere din care 4 dormitoare. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Această vilă a fost construită în stil de arhitect. Acest bun este compus din 2 saloane și are diverse spații de depozitare printre care dulapuri o sală de stocare. Vila posedă 5 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de mare. Vila este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, o grădină, o grădină închisă și un patio, de asemenea o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri. Această vilă este echipată cu panouri solare.
775.000 EURCasă
Loulé
4
5
215 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 215 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este renovată. Proprietatea are în componența sa o curte acoperită. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining, este dotat cu dulapuri o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 5 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu lemne. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, o grădină, un patio și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această casă posedă o parcare de 2 locuri. Este echipată cu televizor.
510.000 EURCasă
Albufeira
4
4
213 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 213 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este confortabilă. Locuința este dotată cu geamuri duble. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 4 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă panoramică spre mare și se află în apropiere de mare (4 km), de mare (4) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este orientată pe direcția sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar o verandă o piscină încălzită.
699.000 EURCasă
Lagoa
6
3
170 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 170 mp este compusă din 8 camere din care 6 dormitoare. Locuința este inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 3 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (3 minute). Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare de 3 locuri.
595.000 EURCasă
Lagos
4
4
250 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 250 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o curte acoperită. Locuința este luminoasă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 4 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre câmp și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, o grădină și o grădină privată de 1004 mp o verandă o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu o parcare.
445.000 EURCasă
Loulé
4
3
215 metru pătrat
Se vinde. Această vilă cu 2 etaje are o suprafață de 215 mp este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Vila este confortabilă și este renovată. Proprietatea are în componența sa o curte acoperită. Locuința este inundată de lumină naturală. Această vilă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou și o spălătorie. Vila posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 3 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre câmp și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Vila este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, o grădină și o verandă o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc. Această vilă este echipată cu panouri solare.
1.250.000 EURCasă
Portimão
5
4
305 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 305 mp este în stil tradițional și are 7 camere din care 5 dormitoare. Casa este confortabilă. Proprietatea are în componența sa o anexă și o casă de oaspeți. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 4 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar o verandă o piscină. Această casă este echipată cu panouri solare.