Casă pentru Cumpărați, Noua Zeelandă

Sortează 1420 rezultate:
322.249 EURCasă
Tauranga
Sherwood Street 32
3
1
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Casa este renovată. Casa posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă. Încălzirea este cu gaz. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Această proprietate este dotată cu o parcare privată.
AuctionCasă
Dunedin
Exeter Street B/5
3
1
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 415 mp. Locuința este dotată cu geamuri duble și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 birou ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
By NegotiationCasă
Auckland
5
2
Se vinde. Această casă cu un singur nivel este compusă din 5 dormitoare. Această casă are pereți din cărămidă. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 2 băi cu cadă.
174.677 EURCasă
Temuka
Hally Terrace 67
2
2
Se vinde. Această casă este compusă din 2 dormitoare. Proprietatea are în componența sa un atelier. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată, luminoasă și inundată de lumină naturală. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, hotă și plită ; are 2 băi cu cadă și duș. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
469.822 EURCasă
Tauranga
Brookfield Terrace 16
4
2
Se vinde. Această casă este compusă din 4 dormitoare. Terenul are o suprafață de 809 mp. Casa posedă 2 băi cu cadă. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată.
$500,000Casă
Te Awamutu
College Street 158
3
2
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 2 băi cu cadă. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio cu grătar o verandă o piscină. Această casă posedă o parcare de 2 locuri.
Price By NegotiationCasă
Waiuku
Sandspit Road 105
3
1
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 1292 mp. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Acest bun este compus din 1 salon și 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 1 baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă. Este echipată cu telefon.
Deadline Treaty closing 6 December 18Casă
Omarama
Benmore place 10
3
1
Se vinde. Această casă frumoasă este compusă din 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 733 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 baie cu cadă. Încălzirea este cu lemne. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc.
Enquiries Over $389,000Casă
Palmerston Nord
Botanical Road 337
3
1
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 666 mp. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă și separat. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine. Nu necesită nici o lucrare. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
AuctionCasă
Papamoa
Bree Court 1
3
2
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 650 mp. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Acest bun este compus din 1 salon și 2 birouri. Casa posedă 2 băi cu cadă. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o fundătură. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.