Casă pentru Cumpărați, Muntenegru

Sortează 6 rezultate:
45.580 EURCasă
3
2
Se vinde. Această casă mobilată cu 2 etaje este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa este renovată. Proprietatea are în componența sa ieșire la mare și o boxă. Acest bun este compus din 1 dining și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric și frigider ; are 2 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Casa este situată în sat. Nu necesită nici o lucrare necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă un spa.
69.995 EURCasă
Žabljak
2
2
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet este compusă din 3 camere din care 2 dormitoare. Această casă a fost construită în stil de arhitect. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 2 băi cu cadă. Încălzirea este cu lemne. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă spre munți. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian.
275.600 EURCasă
Dobra Voda
bb, Dobra Voda, Montenegro
2
2
106 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet are o suprafață de 106 mp este compusă din 2 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu frigider ; are 2 băi cu cadă, duș și hammam. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (15 m). Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Este echipată cu un hammam.
1.600.000 EURCasă
Ulcinj
Se vinde. Proprietatea are în componența sa o boxă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou și un dressing și are 2 spații de depozitare : o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare privată cu o suprafață de 44 mp. Este echipată cu telefon. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
320.000 EURCasă
Donji Orahovac
Se vinde. Proprietatea are în componența sa o boxă. Această casă are pereți din piatră. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (50 m). Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă.
320.000 EURCasă
Herceg Novi
no road name
3
2
230 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată are o suprafață de 230 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Proprietatea are în componența sa un atelier. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric ; are 2 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar o verandă o piscină privată. Această casă posedă o parcare de 3 locuri.