Casă pentru Cumpărați, Letonia

Sortează 138 rezultate:
4.198.178 EURCasă
Riga
4
6
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa este renovată. Această casă a fost construită în stil de arhitect cu pereți cu stucatură cornișă mulură. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie ; are 6 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu gaz. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un spa. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian.
350.000 EURCasă
Riga
Berģi, Taku iela
5
3
Se vinde. Această casă este compusă din 7 camere din care 5 dormitoare. Terenul are o suprafață de 1345 mp pe care se găsește o fântână. Această casă are pereți cu stucatură. Acest bun este compus din 1 birou și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă, duș și duș. Încălzirea este cu gaz și prin pardoseală. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre lac și se află în apropiere de mare. Casa este situată într-o zonă liniștită și în sat și are 1 balcon. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet. Preț: 250000€ (EUR).
380.000 EURCasă
Piņķi
Cīruļu iela, 9
5
3
Se vinde. Această casă nemobilată cu 2 etaje este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Casa este confortabilă, recentă și nouă, a fost construită în anul 2017. Terenul are o suprafață de 308 mp pe care se găsește o boxă. Această casă a fost construită în stil vechi cu pereți cu stucatură. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu gaz ; are 3 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu gaz. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită, într-un loc de excepție și în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un parc privat, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Propietatea este securizată și protejată de pază. Preț: 60€ (EUR).
300.000 EURCasă
Piņķi
Bezdelīgu iela
4
3
Se vinde. Această casă nemobilată cu 2 etaje este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa este confortabilă, recentă și nouă, a fost construită în anul 2017. Terenul are o suprafață de 308 mp pe care se găsește o boxă. Această casă are pereți cu stucatură vechi. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu gaz ; are 3 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu gaz. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită, într-un loc de excepție și în sat și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un parc privat, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Propietatea este securizată și protejată de pază. Preț: 60€ (EUR).
270.000 EURCasă
Piņķi
Bezdelīgu iela, 17
4
3
Se vinde. Această casă nemobilată cu 2 etaje este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa este confortabilă, recentă și nouă, a fost construită în anul 2017. Terenul are o suprafață de 308 mp pe care se găsește o boxă. Această casă a fost construită în stil vechi cu pereți cu stucatură. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu gaz ; are 3 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu gaz. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită, într-un loc de excepție și în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un parc privat, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Propietatea este securizată și protejată de pază. Preț: 60€ (EUR).
3.900.000 EURCasă
Sigulda
Медниеку 3
7200 metru pătrat
Se vinde. Acest castel are o suprafață de 7200 mp. Castelul a fost construit în anul 1848. Terenul are o suprafață de 538000 mp.
120.000 EURCasă
Jūrmala
Dzintari, Miera iela, 20
Se vinde. Casa este confortabilă. Terenul are o suprafață de 407 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și duș. Încălzirea este prin pardoseală. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 407 mp. Această proprietate este dotată cu o parcare.
160.000 EURCasă
Jūrmala
Dubulti, Slokas iela, 113a
Se vinde. Casa a fost construită în anul 2007. Terenul are o suprafață de 1100 mp. Casa posedă o bucătărie echipată cu gaz. Există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte.
450.000 EURCasă
Ventspils
Strādnieku iela, 15
Se vinde. Casa este în stare bună, a fost construită în anul 1998. Terenul are o suprafață de 1253 mp pe care se găsește o anexă. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie și un dressing ; are de asemenea un subsol, o cramă. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă, duș, duș și hammam. Încălzirea este individuală. Proprietatea se găsește la subsol și se află în apropiere de mare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o loggie o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de sport și de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipată cu un hammam. Preț: 500000€ (EUR).
2.500.000 EURCasă
Jūrmala
Priedaine, Laipu iela, 6
4
3
Se vinde. Această casă cu 3 etaje este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa este nouă, a fost construită în anul 2014. Terenul are o suprafață de 1409 mp pe care se găsește ieșire la mare. Această casă are pereți cu stucatură șemineu. Acest bun este compus din 1 dining și o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 3 băi cu cadă și duș. Încălzirea este prin pardoseală. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de mare. Casa este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.