Casă pentru Cumpărați, Jamaica

Sortează 249 rezultate:
3.064.653 EURCasă
Oracabessa
4
4
Se vinde. Această casă este compusă din 1 cameră din care 4 dormitoare. Casa posedă 4 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină, un spa.
2.626.845 EURCasă
Sf. Maria
3
3
Se vinde. Această casă este compusă din 1 cameră din care 3 dormitoare. Casa posedă 3 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină, un spa.
3.064.653 EURCasă
Sf. Maria
4
4
Se vinde. Această casă este compusă din 1 cameră din care 4 dormitoare. Casa posedă 4 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină, un spa.
1.182.080 EURCasă
St. James Parish
5
6
Se vinde. Această casă este compusă din 1 cameră din care 5 dormitoare. Casa este renovată. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie ; are 6 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
5.078.567 EURCasă
Hanovra
5
8
Se vinde. Această casă de lux mobilată este compusă din 1 cameră din care 5 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 8 băi cu cadă și duș. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor, de o sală de fitnes și de un cort de tenis.
113.951 EURCasă
St. Elizabeth Parish
3
2
Se vinde. Această casă nemobilată cu un singur nivel este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa posedă 2 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de mare. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-un loc de excepție.
38.000.000 EURCasă
Yallahs
4
2
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa este renovată. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința este dotată cu geamuri duble. Casa a fost finisată cu gresie. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, frigider și chiuvetă ; are 2 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
108.950 EURCasă
Kingston
MOUNT PROSPECT
4
3
Se vinde. Această casă este compusă din 4 dormitoare. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
204.281 EURCasă
Bushy Park
AQUEDUCT C.C. BUSHY PARK
3
4
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Casa posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă. Casa este situată într-o zonă liniștită și în grădină. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
341 EURCasă
Kingston
MEADOWS OF IRWIN
2
1
Se vinde. Această casă este compusă din 2 dormitoare. Casa posedă 1 baie cu cadă.