Casă pentru Cumpărați, Irlanda

Sortează 4506 rezultate:
587.745 EURCasă
Rossmore
8
5
Se vinde. Această casă este compusă din 9 camere din care 8 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți și un grajd pentru cai. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest bun este compus din 2 saloane. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, echipată cu un cuptor electric ; are 5 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre câmp. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Propietatea este securizată.
2.620.758 EURCasă
Ballingarry
7
8
8000 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 8000 mp este compusă din 7 camere din care 7 dormitoare. Acoperișul este din ardezie. Proprietatea are în componența sa un grajd pentru cai. Locuința este luminoasă. Casa posedă 1 bucătărie ; are 8 băi. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis.
295.000 EURCasă
Ballinamore
4
3
Se vinde. Această casă mobilată cu 2 etaje este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Această casă are pereți din grinzi și gresie. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou și un dressing ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric și chiuvetă ; are 3 băi cu cadă și duș. Proprietatea se găsește la subsol frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
169.000 EURCasă
Donegal
5
2
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 dining și 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 2 băi cu cadă și duș. Casa este situată într-o zonă liniștită și în sat.
250.000 EURCasă
Limerick
Clounlehard
3
3
2000 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux cu un singur nivel cu 2 etaje are o suprafață de 2000 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Acoperișul este din țiglă. Proprietatea are în componența sa un atelier. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Această casă a fost construită în stil de arhitect cu pereți cu stucatură, a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu lemne. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Este echipată cu telefon.
55.000 EURCasă
County Cork
2
1
Se vinde. Această casă nemobilată este compusă din 3 camere din care 2 dormitoare. Casa posedă 1 baie cu cadă.
395.000 EURCasă
Lismore
3
146 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 146 mp este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa este renovată. Proprietatea are în componența sa o anexă. Acest bun este compus din 2 saloane. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj privat.
299.000 EURCasă
Kerry Airport
4
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 dining, o spălătorie și un dressing și are 1 spațiu de depozitare : dulapuri o sală de stocare ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, are baie cu cadă și duș. Încălzirea este cu gaz și cu lemne. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină închisă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
195.000 EURCasă
Tipperary
4
Se vinde. Această casă este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
250.000 EURCasă
Killashandra
3
1
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa este renovată. Proprietatea are în componența sa o anexă. Această casă a fost construită în stil vechi și este dotată cu șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă o bucătărie echipată cu un cuptor electric ; are 1 baie cu cadă și duș. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.