Casă pentru Cumpărați, Irlanda

Sortează 4520 rezultate:
190.000 EURCasă
Roscommon
3
2
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa este renovată. Casa posedă 2 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Casa este situată în sat. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
255.000 EURCasă
Comitatul Laois
3
1
Se vinde. Această casă mobilată cu un singur nivel este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este dotată cu geamuri duble și inundată de lumină naturală. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space, echipată cu un cuptor electric ; are 1 baie cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată, de asemenea o piscină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
490.000 EURCasă
Rossmore
8
5
Se vinde. Această casă este compusă din 9 camere din care 8 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți și un grajd pentru cai. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest bun este compus din 2 saloane. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, echipată cu un cuptor electric ; are 5 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre câmp. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Propietatea este securizată.
425.000 EURCasă
Dunkineely
5
4
Se vinde. Această casă frumoasă este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Casa este în stare bună. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Acest bun este compus din 2 saloane. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 4 băi cu cadă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
120.000 EURCasă
Ramelton
4
4
Se vinde. Această casă de lux nemobilată cu un singur nivel este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa este renovată. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Această casă are șemineu. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 4 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre grădină și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa necesită lucrări de renovare Nu necesită nici o lucrare.
250.000 EURCasă
Beaufort
3
2
Se vinde. Această casă cu un singur nivel este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa este în stare bună. Acest bun este compus din 1 salon, o spălătorie și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu un cuptor electric ; are 2 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
395.000 EURCasă
Bantry
5
5
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Casa posedă 5 băi. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
650.000 EURCasă
Longford
4
3
Se vinde. Această casă frumoasă de lux mobilată și utilată complet este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa este nouă și este renovată. Proprietatea are în componența sa un atelier. Locuința este dotată cu geamuri duble și o fereastră vitrată o cupolă luminătoare. Casa a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu un cuptor electric ; are 3 băi cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
130.000 EURCasă
Mayo Abbey
4
2
Se vinde. Această casă este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa este confortabilă. Terenul are o suprafață de 60706 mp pe care se găsește un atelier și o anexă. Această casă a fost construită în stil vechi și este dotată cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, chiuvetă, hotă și plită ; are 2 băi cu duș. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată, un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
290.000 EURCasă
County Galway
Tubber Road
3
1
Se vinde. Această casă de lux mobilată cu un singur nivel este compusă din 5 camere din care 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 21853 mp pe care se găsește un atelier, o anexă și un grajd pentru cai. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Casa a fost finisată cu gresie, mezanin. Acest bun este compus din 1 salon și are 3 spații de depozitare : dulapuri ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, frigider și chiuvetă ; are 1 baie cu cadă și duș 1 grup sanitar. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre câmp și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o grădină închisă. Această proprietate este dotată cu un garaj.