Casă pentru Cumpărați, Insulele Virgine Britanice

Sortează 128 rezultate:
4.379.000 EURCasă
Tortola
Brechin House
5
6
1068 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 1068 mp este compusă din 1 cameră din care 5 dormitoare. Casa este în stare bună și este renovată. Proprietatea are în componența sa o boxă. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, un dressing și o sală de stocare ; are de asemenea un subsol, o cramă. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 6 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio cu grătar o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes.
1.269.910 EURCasă
Tortola
Serenity at Luck Hill
6
6
278 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 278 mp este compusă din 1 cameră din care 6 dormitoare. Terenul are o suprafață de 2630 mp. Această casă are pereți din grinzi. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 6 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină. Propietatea este securizată.
1.445.070 EURCasă
Parham Town
Rock Haven
4
5
464 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 464 mp este compusă din 1 cameră din care 4 dormitoare. Casa este confortabilă și nouă și este renovată. Terenul are o suprafață de 3504 mp. Această casă a fost construită în stil de arhitect și este dotată cu parchet. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric ; are 5 băi cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină încălzită.
1.138.540 EURCasă
Road Town
IRMA DEAL! Sage Mountain Villa - 3 bedrooms, pool and Michael Arneborg design
3
4
278 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă de lux are o suprafață de 278 mp este compusă din 1 cameră din care 3 dormitoare. Casa este confortabilă. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 4 băi cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă spre mare și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină. Este echipată cu televizor și telefon.
2.890.140 EURCasă
Tortola
Asolare
4
696 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 696 mp este compusă din 1 cameră din care 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Acest bun este compus din 1 salon, un dressing și o sală de stocare ; are de asemenea un subsol, o cramă. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă o piscină.
3.152.880 EURCasă
Virgin Gorda
Bay House
3
4
Se vinde. Această casă este compusă din 1 cameră din care 3 dormitoare. Casa este confortabilă și este renovată. Terenul are o suprafață de 7276 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de mare. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină.
1.839.180 EURCasă
Road Town
Turpentine House
3
4
301 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 301 mp este compusă din 1 cameră din care 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 5908 mp pe care se găsește un atelier. Această casă îngrijită are pereți din grinzi și gresie. Acest bun este compus din 1 dining, 1 birou, o spălătorie și un dressing ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu chiuvetă ; are 4 băi cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și un patio cu grătar o verandă o piscină, un spa.
1.488.860 EURCasă
Road Town
Villa Ventana
3
3
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 1 cameră din care 3 dormitoare. Casa este renovată. Acest bun este compus din 1 salon și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară spre mare și se află în apropiere de mare. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar o verandă o piscină. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
2.583.610 EURCasă
Tortola
South Watch
4
5
Se vinde. Această casă este compusă din 1 cameră din care 4 dormitoare. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 3480 mp. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie ; are 5 băi cu cadă. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio, o verandă și un solar o piscină.
1.226.120 EURCasă
Road Town
Cloudwalk
3
3
185 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 185 mp este compusă din 1 cameră din care 3 dormitoare. Casa este în stare bună și este renovată. Terenul are o suprafață de 3164 mp. Casa a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou, o sală de jocuri, o spălătorie și un dressing, are dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu chiuvetă ; are 3 băi cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară spre scuar. Casa este situată într-o zonă liniștită. Casa necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, o grădină și un patio cu grătar o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu o parcare.