Casă pentru Cumpărați, Insulele Turks şi Caicos

Sortează 14 rezultate:
1.309.044 EURCasă
Horse Stable Beach North Caicos
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 1 cameră. Proprietatea are în componența sa un grajd pentru cai.
5.691.498 EURCasă
Grace Bay
Luxury Waterfront Estate
4
12
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 1 cameră din care 4 dormitoare. Casa este în stare bună. Casa posedă 12 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină.
2.494.627 EURCasă
Providenciales
Adam & Eve Villa
4
10
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 1 cameră din care 4 dormitoare. Casa este renovată. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie, este dotat cu dulapuri o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie ; are 10 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte cu grătar, de asemenea o piscină, un spa.
1.291.532 EURCasă
North Caicos
Grand Turk Beachfront Land
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 1 cameră.
175.123 EURCasă
Providenciales
2
2
Se vinde. Această casă este compusă din 2 dormitoare. Această casă are pereți din grinzi. Casa posedă 2 băi și 2 grupuri sanitare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă.
779.297 EURCasă
Providenciales
2
2
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 2 dormitoare. Casa posedă 2 băi și 2 grupuri sanitare. Casa este situată într-o zonă liniștită.
157.611 EURCasă
Providenciales
2
1
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 2 dormitoare. Casa este renovată. Casa posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu duș 1 grup sanitar. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină, un spa.
520.991 EURCasă
Providenciales
4
5
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 4 dormitoare. Casa posedă 5 băi și 5 grupuri sanitare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină.
542.881 EURCasă
Providenciales
4
4
Se vinde. Această casă cu 2 etaje este în stil duplex și este compusă din 4 dormitoare. Casa este renovată. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 4 băi cu cadă 4 grupuri sanitare. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină privată. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis.
2.494.627 EURCasă
Providenciales
4
5
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 4 dormitoare. Casa este renovată. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie, este dotat cu dulapuri o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie ; are 5 băi cu cadă și duș 5 grupuri sanitare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte cu grătar, de asemenea o piscină, un spa.