Casă pentru Cumpărați, Insulele Bermude

Sortează 82 rezultate:
1.970.134 EURCasă
Smiths Parish
Bienvenue
4
4
297 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 297 mp este compusă din 1 cameră din care 4 dormitoare. Terenul are o suprafață de 3358 mp. Casa a fost finisată cu gresie și parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară spre lac. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă o piscină.
5.249.312 EURCasă
Paget Parish
Ardsheal Cottage
4
4
557 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă de lux mobilată are o suprafață de 557 mp este compusă din 1 cameră din care 4 dormitoare. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 3237 mp. Această casă are pereți din grinzi șemineu. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie de tip chicenetă ; are 4 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
1.532 EURCasă
Devonshire Parish
1
1
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 1 dormitor. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un dressing. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric ; are 1 baie cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Casa este situată într-o zonă liniștită.
5.997.963 EURCasă
Warwick Parish
4
4
Se vinde. Această casă este compusă din 4 dormitoare. Casa este renovată. Casa posedă 1 bucătărie ; are 4 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre golf. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes și de un cort de tenis.
1.532 EURCasă
Pembroke Parish
1
Se vinde. Casa posedă 1 baie. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de transportul în comun. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină.
3.765 EURCasă
Hamilton Parish
3
2
Se vinde. Această casă frumoasă este compusă din 3 dormitoare. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu chiuvetă ; are 2 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă. Animalele sunt acceptate Animalele nu sunt acceptate.
4.378 EURCasă
Paget Parish
2
2
Se vinde. Această casă este compusă din 2 dormitoare. Casa este renovată. Casa a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
394.027 EURCasă
Pembroke Parish
2
1
Se vinde. Această casă este compusă din 2 dormitoare. Casa este renovată. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre lac. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă.
604.174 EURCasă
Hamilton
28 Wilkinson Avenue Wilkinson Avenue
3
1
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Casa este renovată. Această casă are șemineu. Casa posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre lac și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă.
9.851 EURCasă
Hamilton
17 Point Pleasant Road Point Pleasant Road
Se vinde. Această casă a fost construită în stil vechi. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-un loc de excepție.