Casă pentru Cumpărați, Guadelupa

Sortează 19 rezultate:
485.000 EURCasă
Arondismentul Pointe-à-Pitre
1 heure Guadeloupe
128 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu un singur nivel are o suprafață de 128 mp este compusă din 5 camere. Terenul are o suprafață de 1500 mp pe care se găsește un atelier și o boxă. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă, duș și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină închisă și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
320.000 EURCasă
Arondismentul Basse-Terre
5 mn de l'Embarcadère
Se vinde. Terenul are o suprafață de 595 mp. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un subsol. Proprietatea se găsește la subsol spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină.
600.000 EURCasă
Morne-A-l'Eau
7 km du centre ville
"Se vinde. Terenul are o suprafață de 7360 mp. Această casă are mezanin. Acest bun este compus din 63 saloane și 1 salon de 63 mp o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă, duș și duș. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină."
580.000 EURCasă
Le Gosier
5
214 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 214 mp este compusă din 7 camere din care 5 dormitoare. Vila este nouă, a fost construită în anul 2016. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou, o spălătorie și o șură dulapuri ; are de asemenea un subsol. Vila posedă 1 bucătărie de tip open space, are baie cu duș 4 grupuri sanitare separate. Vila este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de magazine, de mare. Vila dispune de o terasă de 60 mp o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de sport. Propietatea este securizată și protejată de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri. Vila este accesibilă persoanelor cu dizabilități.
934.500 EURCasă
Le Gosier
5
1
380 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă de lux cu un singur nivel are o suprafață de 380 mp este compusă din 9 camere din care 5 dormitoare. Vila a fost construită în anul 1991, este renovată în anul 2015. Locuința este dotată cu bovindou. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou, un dressing, o șură și o sală de stocare. Vila posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 1 baie cu cadă și duș 4 grupuri sanitare. Vila este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă panoramică spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Propietatea este securizată și protejată de un sistem de alarmă.
695.000 EURCasă
Le Gosier
5
2
417 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă are o suprafață de 417 mp este în stil modern și are 14 camere din care 5 dormitoare. Vila este recentă. Proprietatea are în componența sa o anexă. Această vilă are mezanin. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de jocuri și o șură. Vila posedă 2 băi și 3 grupuri sanitare. Vila este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică și se află în apropiere de magazine, de mare (10 minute) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Vila este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. 695000 comision agenție inclusă (comisionul agenției inclus în preț).
1.040.000 EURCasă
Le Gosier
4
250 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă are o suprafață de 250 mp este compusă din 6 camere din care 4 dormitoare. Vila a fost construită în anul 1991. Această vilă a fost construită în stil de arhitect și este dotată cu mezanin. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou, un dressing și o șură dulapuri o sală de stocare. Vila posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu gaz și duș 5 grupuri sanitare. Vila este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă panoramică spre mare și se află în apropiere de magazine, de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă.
378.000 EURCasă
Le Lamentin
4
1
130 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă are o suprafață de 130 mp este compusă din 6 camere din care 4 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă și duș 1 grup sanitar. Vila este situată într-o zonă liniștită. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu televizor.
419.000 EURCasă
Le Gosier
3
2
220 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă are o suprafață de 220 mp este compusă din 7 camere din care 3 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi cu cadă și duș 3 grupuri sanitare. Vila este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine. Vila este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri. 419000 comision agenție inclusă (comisionul agenției inclus în preț).
332.000 EURCasă
Le Lamentin
4
125 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă are o suprafață de 125 mp este compusă din 6 camere din care 4 dormitoare. Vila a fost construită în anul 1984, este renovată. Locuința este dotată cu jaluzele electrice. Acest bun este compus din 1 salon, o spălătorie și un dressing. Vila posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu duș și separat. Vila este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Propietatea este securizată. Este echipată cu televizor.