Casă pentru Cumpărați, Grecia

Sortează 9797 rezultate:
880.000 EURCasă
Karistos
210 metru pătrat
Se vinde. Acest castel are o suprafață de 210 mp. Castelul a fost construit în anul 2003. Terenul are o suprafață de 8500 mp pe care se găsește o anexă. Acest castel are pereți din piatră. Acest bun este compus din 1 salon și o șură. Castelul posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare. Castelul dispune de o terasă de 200 mp o piscină. Proprietatea beneficiază de o bibliotecă și de un cort de tenis. Această proprietate este dotată cu o parcare.
65.000 EURCasă
Armolia
Se vinde. Casa este renovată. Proprietatea are în componența sa o anexă. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu duș. Casa este situată într-o zonă liniștită și în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și o grădină.
200.000 EURCasă
Papadianika
1
2
100 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux mobilată și utilată complet are o suprafață de 100 mp este compusă din 3 camere din care 1 dormitor. Casa a fost construită în anul 2010. Terenul are o suprafață de 2500 mp. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 2 băi și 2 grupuri sanitare. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la etajul 2 și se află în apropiere de magazine, de mare (2 km) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
95.000 EURCasă
Agios Nikolaos
2
1
80 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată cu 4 etaje are o suprafață de 80 mp este compusă din 4 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea o pivniță. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 1 baie cu duș 2 grupuri sanitare. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la etajul 4, dispune de o vedere spre mare și spre munți. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
550.000 EURCasă
Alimos
Καλαμάκι
4
2
210 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux cu 3 etaje are o suprafață de 210 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2010. Locuința este dotată cu geamuri duble și luminoasă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 2 saloane ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Încălzirea este individuală. Proprietatea se găsește la etajul 3 acces pe scară. Casa este situată în grădină. Este posibil să se construiască o parcare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o verandă o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu o parcare. prin cablu. Preț: 550000.
230.000 EURCasă
4
2
223 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux cu 3 etaje are o suprafață de 223 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este în stare bună, a fost construită în anul 1998. Proprietatea are în componența sa ieșire la mare. Locuința este dotată cu geamuri duble și luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Casa a fost finisată cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon de 96. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Încălzirea este individuală. Proprietatea se găsește la etajul 3 acces pe scară și se află în apropiere de mare. Casa este situată în grădină. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Preț: 230000.
1.000.000 EURCasă
Psychikon
Παλαιό Ψυχικό
4
3
270 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu un singur nivel cu 2 etaje are o suprafață de 270 mp este în stil vechi și are 4 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1960, este renovată. Locuința este luminoasă. Această casă a fost construită în stil vechi. Casa posedă 3 băi cu cadă. Încălzirea este individuală și cu pompă de căldură. Proprietatea se găsește la etajul 2. Casa este situată în grădină. Este posibil să se construiască o parcare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare. Preț: 1000000 (fără cheltuielile pentru serviciile comunale).
220.000 EURCasă
3
2
192 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu un singur nivel cu 2 etaje are o suprafață de 192 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1999. Locuința este dotată cu geamuri duble și luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are pereți din piatră, a fost complet finisată cu gresie și parchet, are șemineu. Casa posedă 2 băi cu cadă. Încălzirea este individuală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la etajul 2 acces pe scară și se află în apropiere de transportul în comun. Casa este situată în grădină. Este posibil să se construiască o parcare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu televizor. Preț: 220000.
500.000 EURCasă
Attica
Κ. Σαρωνίδας
3
5
500 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu un singur nivel cu 5 etaje are o suprafață de 500 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa este nouă, a fost construită în anul 2009. Proprietatea are în componența sa ieșire la mare. Locuința este dotată cu geamuri duble și luminoasă. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o mansardă. Casa posedă 5 băi cu cadă. Încălzirea este individuală. Proprietatea se găsește la etajul 5 acces pe scară spre mare și se află în apropiere de mare. Casa este situată în grădină. Este posibil să se construiască o parcare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare. Preț: 500000.
1.950.000 EURCasă
Chalandri
Μεταμόρφωση
5
4
439 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu un singur nivel cu 3 etaje are o suprafață de 439 mp este compusă din 5 camere din care 5 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1986. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința este dotată cu geamuri duble și luminoasă. Această casă are pereți din piatră, a fost complet finisată cu gresie, are șemineu. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de jocuri și are diverse spații de depozitare printre care o șură și o sală de stocare. Casa posedă o bucătărie mobilată ; are 4 băi cu cadă. Încălzirea este individuală și cu combustibil și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la etajul 3 și se află în apropiere de transportul în comun. Casa este situată în grădină. Este posibil să se construiască o parcare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu o parcare. Preț: 1950000 (fără cheltuielile pentru serviciile comunale).