Casă pentru Cumpărați, Grecia

Sortează 8912 rezultate:
250.000 EURCasă
Papadianika
1
2
100 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux mobilată și utilată complet are o suprafață de 100 mp este în stil tradițional și are 3 camere din care 1 dormitor. Casa a fost construită în anul 2010. Terenul are o suprafață de 2500 mp. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 2 băi și 2 grupuri sanitare. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la etajul 2 și se află în apropiere de magazine, de mare (2 km) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
95.000 EURCasă
Ag. Nikolaos
2
1
80 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată cu 4 etaje are o suprafață de 80 mp este compusă din 4 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea o pivniță. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 1 baie cu duș 2 grupuri sanitare. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la etajul 4, dispune de o vedere spre mare și spre munți. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
280.000 EURCasă
Chania
3
1
110 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu un singur nivel are o suprafață de 110 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1960. Casa posedă 1 baie. Proprietatea se găsește la subsol. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată.
220.000 EURCasă
Agia Paraskevi
3
1
145 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 145 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1998, este renovată. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă 1 grup sanitar. Încălzirea este individuală și cu pompă de căldură. Proprietatea se găsește la etajul 3. Casa este orientată pe direcția nord.
700.000 EURCasă
Panorama
SALAMINOS 20
5
2
600 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux cu un singur nivel are o suprafață de 600 mp și este compusă din 5 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2004. Proprietatea are în componența sa ieșire la mare. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 2 băi cu cadă și duș 3 grupuri sanitare. Încălzirea este individuală, electrică, cu gaz și cu pompă de căldură și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la subsol lift și cu acces pe scară și se află în apropiere de mare. Casa este situată într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Este posibil să se construiască un garaj. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o verandă. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de o intrare cu cod digital și un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipată cu telefon. Pentru mai multe detalii tel. : 30.
65.000 EURCasă
Platanias
2
104 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 104 mp și este compusă din 2 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1901. Casa posedă 1 grup sanitar. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
340.000 EURCasă
Oraiokastron
3
2
320 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 320 mp este în stil tradițional și este compusă din 3 dormitoare. Vila este confortabilă. Proprietatea are în componența sa ieșire la mare. Locuința este luminoasă. Această vilă are pereți din piatră șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o sală de jocuri ; are de asemenea un subsol. Vila posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă 2 grupuri sanitare. Încălzirea este cu energie solară și cu lemne. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă spre mare și se află în apropiere de transportul în comun, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Vila este situată în grădină fiind expusă spre sud și are 1 balcon. Vila necesită lucrări de finisare și există posibilitatea de a construi un garaj. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată cu grătar. Această proprietate este dotată cu un garaj. Această vilă este echipată cu panouri solare.
750.000 EURCasă
3
3
180 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux cu 1 etaj are o suprafață de 180 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2009. Proprietatea are în componența sa ieșire la mare. Locuința este luminoasă. Casa a fost complet finisată cu parchet, are șemineu. Casa posedă 3 băi cu cadă 1 grup sanitar. Încălzirea este individuală. Proprietatea se găsește la etajul 4, dispune de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare. Este posibil să se construiască o parcare. Această proprietate este dotată cu un garaj. Preț: 750000€ (EUR).
700.000 EURCasă
4
1
230 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 230 mp este în stil modern și duplex și este compusă din 4 dormitoare. Casa este confortabilă, a fost construită în anul 2008. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o sală de jocuri ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip închisă chicenetă ; are 1 baie cu cadă și duș 1 grup sanitar. Încălzirea este individuală și cu energie solară și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la subsol lift. Casa este situată într-o zonă liniștită și în grădină. Este posibil să se construiască o parcare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
280.000 EURCasă
Moschato
4
2
180 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu un singur nivel are o suprafață de 180 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa este în stare bună, a fost construită în anul 1985, este renovată. Proprietatea are în componența sa ieșire la mare. Casa a fost finisată cu gresie, are șemineu. Casa posedă 2 băi cu duș 1 grup sanitar. Încălzirea este individuală și cu pompă de căldură. Proprietatea se găsește la subsol acces pe scară și se află în apropiere de mare. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă.