Casă pentru Cumpărați, Gambia

Sortează 5 rezultate:
94.759 EURCasă
Brufut
5
5
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet cu un singur nivel este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți. Acest bun este compus din 2009 saloane și o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 5 băi cu cadă. Casa este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină.
71.969 EURCasă
Brufut
3
2
Se vinde. Această casă frumoasă de lux mobilată este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 2 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare. Casa este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină, un spa. Această proprietate este dotată cu o parcare de 4 locuri.
71.969 EURCasă
Brufut
3
2
Se vinde. Această casă frumoasă mobilată și utilată complet este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Proprietatea are în componența sa un atelier. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu frigider ; are 2 băi cu cadă. Casa este situată într-o zonă liniștită și în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină comună.
413.820 EURCasă
Serekunda
8
8
Se vinde. Această casă frumoasă de lux mobilată și utilată complet este compusă din 9 camere din care 8 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 8 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă. Propietatea este securizată.
47.979 EURCasă
Serekunda
2
3
Se vinde. Această casă frumoasă cu un singur nivel este compusă din 3 camere din care 2 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă. Această casă are pereți cu stucatură. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 3 băi cu cadă și duș. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă.