Casă pentru Cumpărați, Filipine

Sortează 4 rezultate:
103.155 EURCasă
Liloan
3
2
Se vinde. Această casă de lux mobilată cu un singur nivel este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa este în stare bună. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți. Acest bun este compus din 1 salon și 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre grădină și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de pază și un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu o parcare privată. Este echipată cu televizor și telefon. wireless.
1.439.375 EURCasă
Island Garden City of Samal
11
10
Se vinde. Această casă este compusă din 10 camere din care 11 dormitoare. Casa este renovată. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 10 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și spre grădină și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită.
1.165.821 EURCasă
Tagaytay
5
4
643 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 643 mp este compusă din 14 camere din care 5 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2010. Terenul are o suprafață de 2581 mp pe care se găsește o boxă. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de jocuri, o spălătorie, un dressing și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie de tip chicenetă, echipată cu un cuptor electric, frigider, chiuvetă și hotă ; are 4 băi cu cadă 5 grupuri sanitare. Proprietatea oferă un acces pe scară. Casa este situată într-o zonă liniștită și are 2 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, un patio și o verandă. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
380.000 EURCasă
Governor Generoso
4
Se vinde. Această casă este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa posedă o bucătărie echipată cu un cuptor electric. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre munți.