Casă pentru Cumpărați, Egipt

Sortează 4 rezultate:
347.849 EURCasă
Hurghada
4
3
Se vinde. Această casă este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa posedă 3 băi.
49.000 EURCasă
Hurghada
2
Se vinde. Această casă este compusă din 3 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu un cuptor electric, un cuptor microunde, frigider, chiuvetă, plită, cadă și duș. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio cu grătar o verandă o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de pază și gardian. Este echipată cu televizor. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
295.000 EURCasă
Luxor
5
Se vinde. Această casă este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Casa este renovată. Acoperișul este din țiglă. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 dining și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Casa necesită lucrări de finisare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar o verandă o piscină.
240.000 EURCasă
Sharm el-Sheih
3
Se vinde. Această casă de lux mobilată și utilată complet este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Acest bun este compus din 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și duș. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o verandă o piscină privată. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes.