Casă pentru Cumpărați, Egipt

Sortează 6 rezultate:
1.559.323 EURCasă
Madinet Borg Al Arab
6
5
Se vinde. Această casă frumoasă de lux cu un singur nivel este compusă din 7 camere din care 6 dormitoare. Proprietatea are în componența sa un hambar și o boxă. Acest bun este compus din 1 salon, un dressing și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 5 băi cu cadă și duș. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor, de o sală de fitnes și de un cort de tenis. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Această proprietate este dotată cu un garaj.
275.000 EURCasă
Hurghada
4
3
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet cu 2 etaje este în stil duplex și are 5 camere din care 4 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă o piscină privată, un spa. Propietatea este securizată.
93.500 EURCasă
Qesm Nwebaa
1
1
Se vinde. Această casă este compusă din 2 camere din care 1 dormitor. Casa este renovată. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipată cu televizor.
49.000 EURCasă
Hurghada
2
Se vinde. Această casă este compusă din 3 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu un cuptor electric, un cuptor microunde, frigider, chiuvetă, plită, cadă și duș. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio cu grătar o verandă o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de pază și gardian. Este echipată cu televizor. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
295.000 EURCasă
Luxor
5
Se vinde. Această casă este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Casa este renovată. Acoperișul este din țiglă. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 dining și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Casa necesită lucrări de finisare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar o verandă o piscină.
240.000 EURCasă
Sharm el-Sheih
3
Se vinde. Această casă de lux mobilată și utilată complet este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Acest bun este compus din 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și duș. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o verandă o piscină privată. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes.