Casă pentru Cumpărați, Ecuador

Sortează 3 rezultate:
2.451.722 EURCasă
Quito
Urbanización Santa Ines, Cumbaya
4
7
Se vinde. Această casă frumoasă este compusă din 6 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2016. Terenul are o suprafață de 1245 mp pe care se găsește o anexă. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Casa a fost finisată cu gresie, are șemineu. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o cramă. Casa posedă 1 bucătărie ; are 7 băi cu cadă. Clădirea este dotată cu lift și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar, de asemenea o piscină.
5.253.690 EURCasă
Quito
5
7
Se vinde. Această casă frumoasă este compusă din 7 camere din care 5 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2013. Proprietatea are în componența sa o anexă. Această casă a fost construită în stil de arhitect. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de jocuri. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă, echipată cu un cuptor electric ; are 7 băi cu cadă. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar, de asemenea o piscină.
1.313.423 EURCasă
Quito
4
7
Se vinde. Această casă frumoasă este compusă din 6 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2010. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric ; are 7 băi cu cadă. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor.