Casă pentru Cumpărați, Curaçao

Sortează 7 rezultate:
4.094.935 EURCasă
Curaçao
Jeremi Plantation
Se vinde. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare.
2.866.455 EURCasă
Newport
Magnificent tropical home at Santa Barbara Plantation
4
3
Se vinde. Această casă frumoasă este compusă din 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Acest bun este compus din 1 birou, un dressing și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 3 băi cu cadă. Clădirea este dotată cu lift și cu acces pe scară. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină, un spa. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor și de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
853.384 EURCasă
Lagun
Directly on the Caribbean blue sea! Villa with apartments and an additional free
5
3
Se vinde. Această casă este compusă din 5 dormitoare. Proprietatea are în componența sa un hambar. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă.
3.472.505 EURCasă
Sint Michiel
Blue Bay C - Seccion
Se vinde. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți.
1.047.280 EURCasă
Willemstad
Penstraat Beachhouses Investment oppurtunity
29
11
Se vinde. Această casă este compusă din 29 dormitoare. Casa posedă 1 bucătărie ; are 11 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Casa este situată într-un loc de excepție. Casa necesită lucrări de renovare.
1.149.858 EURCasă
Curaçao
Villa at the Ocean at Coral estate
4
3
"Se vinde. Această casă este compusă din 4 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, echipată cu un cuptor electric și frigider ; are 3 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri."