Casă pentru Cumpărați, Croaţia

Sortează 338 rezultate:
205.000 EURCasă
Zadar
3
1
157 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 157 mp este compusă din 5 camere din care 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1971. Terenul are o suprafață de 763 mp. Casa a fost finisată cu gresie. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță. Casa posedă 1 baie și 1 grup sanitar. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare (2 km) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa necesită lucrări de renovare. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
185.000 EURCasă
Općina Zadar
25 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 25 mp este compusă din 1 cameră. Casa a fost construită în anul 2000. Terenul are o suprafață de 1470 mp. Casa posedă 1 bucătărie ; are 1 grup sanitar. Proprietatea se găsește la etajul 1, dispune de o vedere frumoasă și se află în apropiere de mare (10 m). Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată de 12 mp. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
697.000 EURCasă
Rovinj
165 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux cu 2 etaje are o suprafață de 165 mp este compusă din 9 camere. Terenul are o suprafață de 4809 mp. Acest bun este compus din 1 dining ; are de asemenea o pivniță. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-un loc de excepție. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu televizor.
250.000 EURCasă
Opatija
80 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă de lux are o suprafață de 80 mp este în stil modern și are 4 camere. Casa este în stare bună. Casa îngrijită a fost finisată cu gresie și parchet. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea o pivniță, o mansardă amenajată de 25 mp. Casa posedă 1 bucătărie mobilată, are baie cu cadă. Încălzirea este electrică și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la ultimul etaj, dispune de o vedere panoramică spre mare și spre golf. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri.
2.100.000 EURCasă
Cantonul Šibenik-Knin
5
2
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Acest bun este compus din 2 saloane ; are de asemenea un subsol. Casa posedă o bucătărie echipată cu un cuptor electric ; are 2 băi. Proprietatea se găsește la subsol spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată cu grătar. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare privată.
157.914 EURCasă
Bužinija
87 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 87 mp este compusă din 2 camere. Casa este nouă. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un debara. Casa posedă o cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu o parcare.
110.000 EURCasă
Umag
45 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 45 mp este în stil tradițional și are 2 camere. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă spre mare. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu televizor.
360.000 EURCasă
Bužinija
150 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 150 mp este compusă din 5 camere. Terenul are o suprafață de 795 mp pe care se găsește o anexă. Casa îngrijită a fost finisată cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și un debara. Casa posedă o cadă. Încălzirea este electrică și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu televizor.
230.000 EURCasă
Vodnjan
121 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 121 mp este compusă din 4 camere. Terenul are o suprafață de 300 mp. Casa a fost finisată cu gresie și parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining și un debara. Casa posedă 1 bucătărie mobilată de tip open space, are baie cu cadă. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu televizor. Această casă este echipată cu panouri solare. Este disponiblilă începând cu anul 2017.
185.000 EURCasă
Umag
78 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 78 mp este în stil tradițional și are 3 camere. Acest bun este compus din 1 dining și un debara. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu televizor.