Casă pentru Cumpărați, Cipru

Sortează 165 rezultate:
60.000 EURCasă
3
1
Se vinde. Această casă este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară spre munți. Casa este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată, un patio și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare.
499.000 EURCasă
3
1
Se vinde. Această casă este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa este confortabilă. Acest bun este compus din 1 salon și un dressing și are 3 spații de depozitare : dulapuri ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, echipată cu un cuptor electric ; are 1 baie cu cadă, duș și duș. Încălzirea este cu gaz și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă o piscină cu gresie. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare privată.
300.000 EURCasă
Larnaca
3
2
Se vinde. Această casă nemobilată este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 2 saloane. Casa posedă 2 băi. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Casa este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată, de asemenea o piscină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
240.000 EURCasă
Dali
Dali, Lefkosia (Nicosia),
4
1
210 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 210 mp este în stil duplex și este compusă din 4 dormitoare. Casa este confortabilă, a fost construită în anul 2008. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința este dotată cu geamuri duble și nu are pereți comuni cu vecinii. Casa a fost complet finisată cu parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, o șură și o sală de stocare ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă, echipată cu un cuptor electric ; are 1 baie cu cadă 1 grup sanitar. Încălzirea este electrică, cu combustibil și cu energie solară și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la subsol spre munți și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată (30). Casa este situată într-o zonă liniștită, într-un loc de excepție, înspre curte și în grădină. Este posibil să se construiască un garaj. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, o grădină, o grădină privată și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
270.000 EURCasă
Lakatamia
Dali Kallithea, Lefkosia (Nicosia),
3
1
200 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 200 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa este confortabilă, a fost construită în anul 2008. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă, duș și duș 1 grup sanitar. Încălzirea este cu energie solară. Casa este situată într-un loc de excepție. Este posibil să se construiască un garaj. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Proprietatea beneficiază de o sală de sport. Această proprietate este dotată cu un garaj.
180.000 EURCasă
Latsia
Latsia, Lefkosia (Nicosia),
3
1
148 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 148 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2018. Casa posedă 1 baie cu cadă, duș și duș 1 grup sanitar. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă de 7. Proprietatea beneficiază de o sală de sport. Această proprietate este dotată cu un garaj.
320.000 EURCasă
Dali
Dali, Lefkosia (Nicosia),
3
1
275 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 275 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2010. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de jocuri ; are de asemenea un subsol, o mansardă. Casa posedă 1 baie și 1 grup sanitar. Proprietatea se găsește la subsol frumoasă. Casa este situată într-o zonă liniștită și în grădină. Este posibil să se construiască un garaj. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată. Proprietatea beneficiază de o sală de sport. Această proprietate este dotată cu un garaj.
600.000 EURCasă
Strovolos
Strovolos, Lefkosia (Nicosia),
4
1
330 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 330 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa este în stare bună și confortabilă, a fost construită în anul 2004. Locuința este dotată cu geamuri duble. Casa a fost complet finisată cu parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă 1 grup sanitar. Încălzirea este electrică, cu combustibil, cu lemne și prin pardoseală. Este posibil să se construiască un garaj. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată. Proprietatea beneficiază de o sală de sport. Această proprietate este dotată cu un garaj.
330.750 EURCasă
Larnaka, Larnaka, Larnaca,
4
1
200 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 200 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2018. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest bun este compus din 3 saloane. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, echipată cu un cuptor electric ; are 1 baie cu cadă și duș 1 grup sanitar. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Proprietatea beneficiază de o sală de sport. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
1.600.000 EURCasă
Districtul Limassol
Limassol, Lemesos, Limassol,
3
1
151 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu un singur nivel cu 2 etaje are o suprafață de 151 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2008. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă 1 grup sanitar. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj.