Casă pentru Cumpărați În Catalonia, Spania

Sortează 3657 rezultate:
390.000 EURCasă
Lliçà d'Amunt
5
3
241 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 241 mp este compusă din 5 camere din care 5 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2001. Terenul are o suprafață de 256 mp. Locuința este dotată cu bovindou și este luminoasă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 3 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină. Această casă posedă o parcare de 3 locuri.
255.000 EURCasă
Can Parellada
4
2
190 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 190 mp este în stil duplex și are 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este amenajată, a fost construită în anul 2003. Terenul are o suprafață de 197 mp. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 2 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Această casă posedă o parcare de 2 locuri.
360.000 EURCasă
Alella DO
206 metru pătrat
Se vinde. Această fermă de lux are o suprafață de 206 mp. Ferma a fost construită în anul 2018. Terenul are o suprafață de 528 mp. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică spre mare.
479.500 EURCasă
Badalona
4
2
643 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 1 etaj are o suprafață de 643 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1958. Terenul are o suprafață de 643 mp. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o mansardă. Casa posedă 2 băi. Proprietatea se găsește la subsol. Există posibilitatea de extindere a proprietății.
430.000 EURCasă
Bigues i Riells
3
3
312 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 312 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa este amenajată, a fost construită în anul 1999. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este dotată cu geamuri duble și cu bovindou și este luminoasă. Această casă are șemineu, mezanin. Acest bun este compus din 1 dining, o spălătorie și un dressing ; are de asemenea o cramă. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 3 băi cu cadă 1 grup sanitar. Încălzirea este cu combustibil și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la subsol acces pe scară frumoasă spre grădină și spre câmp. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor și de o bibliotecă. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă.
995.000 EURCasă
Sant Cugat del Vallès
5
4
578 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 578 mp este compusă din 5 camere din care 5 dormitoare. Casa este în stare bună, a fost construită în anul 1998. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința este dotată cu bovindou. Această casă îngrijită are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și 1 birou, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă 1 grup sanitar. Încălzirea este cu combustibil. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun (15 minute) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină de iarnă, o grădină privată, o verandă și un solar o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor și de un cort de tenis. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu o parcare de 6 locuri.
1.200.000 EURCasă
Sant Cugat del Vallès
4
5
564 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet are o suprafață de 564 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este în stare bună și este renovată în anul 2018. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 5 băi cu cadă și duș 1 grup sanitar. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun (2 minute), de parc. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare de 6 locuri.
490.000 EURCasă
Caldes de Montbui
4
3
286 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 286 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este în stare bună, confortabilă și amenajată, a fost construită în anul 1984. Proprietatea are în componența sa o anexă și o curățătorie. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă și duș. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată cu grătar un solar o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare de 3 locuri.
799.000 EURCasă
La Garriga
4
3
300 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 1 etaj are o suprafață de 300 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este confortabilă, a fost construită în anul 1976. Locuința este dotată cu bovindou și este luminoasă. Această casă are șemineu, mezanin. Acest bun este compus din 1 salon și 1 birou ; are de asemenea o cramă. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 3 băi cu cadă și hammam. Încălzirea este cu gaz. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre munți și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată cu grătar o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare de 4 locuri.
1.200.000 EURCasă
Cerdanyola del Vallès
6
6
550 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 550 mp este compusă din 6 camere din care 6 dormitoare. Casa este confortabilă, a fost construită în anul 1974. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este luminoasă. Casa a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 dining, 1 birou, o spălătorie, un dressing și o șură ; are de asemenea o cramă. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space închisă ; are 6 băi cu cadă, duș și duș 1 grup sanitar. Încălzirea este cu combustibil. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre grădină și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu o parcare de 3 locuri.