Casă pentru Cumpărați, Bulgaria

Sortează 4341 rezultate:
155.000 EURCasă
Comuna Elin Pelin
гр. Елин Пелин/gr. Elin Pelin
420 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 420 mp. Locuința este bine izolată. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie de tip chicenetă, are baie cu cadă. Încălzirea este electrică și cu gaz. Proprietatea oferă un acces pe scară. orientat spre sud-vest. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 885 mp. Sunt locuri de parcare accesibile.
69.500 EURCasă
Nikolaevka
с. Николаевка/s. Nikolaevka
120 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată cu 2 etaje are o suprafață de 120 mp este în stil modern. Casa este nouă. Locuința este luminoasă. Această casă are pereți din cărămidă pereți din piatră. Acest bun este compus din 1 salon de 38 mp un dressing. Casa posedă 1 bucătărie cu o suprafață de 38 mp. Încălzirea este electrică. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă. Casa este orientată pe direcția est.
130.000 EURCasă
Sofia
Драгалевци, ул. Нарцис/Dragalevci, ul. Narcis
100 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 100 mp. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun. Casa este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre sud-est. Casa necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 399 mp. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj cu o suprafață de 18 mp.
137.000 EURCasă
Varna
Виница/Vinica
163 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată cu 2 etaje are o suprafață de 163 mp este în stil modern. Casa este nouă. Această casă are pereți din cărămidă. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie. Încălzirea este electrică. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și spre munți. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 520 mp o verandă o piscină. Această casă posedă o parcare privat.
6.500 EURCasă
Veliko Tărnovo
с. Ресен, близо до хранит. магазин/s. Resen, blizo do hranit. magazin
120 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 120 mp. Proprietatea are în componența sa o fântână. Casa posedă o cadă. Încălzirea este electrică. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine. Casa este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 1000 mp. Această proprietate este dotată cu un garaj.
210.000 EURCasă
Sofia
Павлово/Pavlovo
379 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 379 mp. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie. Încălzirea este individuală. Casa este situată într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 345 mp o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
90.000 EURCasă
Aksakovo
гр. Аксаково/gr. Aksakovo
150 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 150 mp. Proprietatea are în componența sa o anexă și o curățătorie. Această casă are pereți din cărămidă. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, o spălătorie și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie. Încălzirea este electrică. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă spre mare și se află în apropiere de mare. Casa este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 1400 mp. Sunt locuri de parcare accesibile.
46.000 EURCasă
Provadia
гр. Провадия/gr. Provadia
120 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet cu 3 etaje are o suprafață de 120 mp. Proprietatea are în componența sa o boxă. Casa a fost complet finisată cu parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă. orientat spre sud, în sat și în grădină. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Este echipată cu televizor și telefon. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
39.900 EURCasă
Plovdiv
с. Неделево, Център/s. Nedelevo, Centar
140 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată cu 2 etaje are o suprafață de 140 mp. Proprietatea are în componența sa o anexă. Această casă îngrijită are pereți din cărămidă. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine. Casa este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte. Această proprietate este dotată cu un garaj.
159.800 EURCasă
Bankea
гр. Банкя/gr. Bankia
202 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 202 mp. Proprietatea are în componența sa o fântână. Această casă are pereți din cărămidă. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este orientată pe direcția sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 820 mp cu grătar, de asemenea o piscină. Propietatea este securizată. Este echipată cu telefon.