Casă pentru Cumpărați, Bulgaria

Sortează 5834 rezultate:
200.000 EURCasă
Gorno Sahrane
Se vinde. Proprietatea are în componența sa o anexă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, are baie cu cadă. Încălzirea este electrică și cu lemne. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte. Această proprietate este dotată cu un garaj.
159.000 EURCasă
Regiunea Varna
с. Близнаци/s. Bliznaci
400 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 400 mp. Proprietatea are în componența sa o curățătorie și o boxă. Acest bun este compus din 1 salon, o spălătorie, un dressing și un debara. Încălzirea este individuală. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare. Casa este situată într-un loc de excepție fiind expusă spre sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipată cu televizor.
390.000 EURCasă
Sveti Vlas
гр. Свети Влас, Яхтено пристанище/gr. Sveti Vlas, Iahteno pristanishte
230 metru pătrat
Se vinde. Această vilă mobilată și utilată complet cu 3 etaje are o suprafață de 230 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Proprietatea se găsește la etajul 3. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de pază.
130.000 EURCasă
Veliko Tărnovo
гр. Елена/gr. Elena
212 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 212 mp. Casa este nouă. Locuința este bine izolată. Această casă are pereți din piatră, a fost complet finisată cu parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie. Casa este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 600 mp o verandă. Propietatea este securizată.
165.000 EURCasă
Belaștița
с. Белащица/s. Belashtica
126 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată cu 2 etaje are o suprafață de 126 mp este în stil modern. Casa este nouă. Locuința este inundată de lumină naturală și este bine izolată. Casa a fost complet finisată cu parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie de tip chicenetă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Casa este situată în sat fiind expusă spre sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 500 mp o verandă de 21 mp. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri. Este echipată cu telefon.
59.000 EURCasă
Novi Iskăr
гр. Нови Искър/gr. Novi Iskar
78 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu un singur nivel cu 1 etaj are o suprafață de 78 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte.
5.000 EURCasă
Comuna Vălci Dol
гр. Вълчи дол, село в общината/gr. Valchi dol, selo v obshtinata
100 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 100 mp. Această casă are pereți din cărămidă. Casa este situată în sat. Casa necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 4000 mp. Este echipată cu telefon.
226.600 EURCasă
Bojuriște
гр. Божурище/gr. Bojurishte
250 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet are o suprafață de 250 mp. Locuința este bine izolată. Casa a fost finisată cu gresie și parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie de tip chicenetă. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și o verandă. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
28.200 EURCasă
Beala Cerkva
гр. Бяла черква/gr. Biala cherkva
100 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată are o suprafață de 100 mp. Această casă îngrijită are pereți din cărămidă șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 1000 mp.
69.000 EURCasă
Sofia
яз. Искър/iaz. Iskar
132 metru pătrat
Se vinde. Această vilă mobilată cu 2 etaje are o suprafață de 132 mp. Proprietatea are în componența sa o boxă și o fântână. Această vilă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și un debara ; are de asemenea o pivniță. Vila posedă 1 bucătărie, are baie cu duș. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de pază. Această proprietate este dotată cu un garaj.