Casă pentru Cumpărați, Barbados

Sortează 36 rezultate:
239.896 EURCasă
Christ Church
3
1
Se vinde. Această casă frumoasă nemobilată este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon și 1 birou și are 2 spații de depozitare. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu o parcare privată.
12.000.000 EURCasă
Sandy Lane Bluff House
8
Se vinde. Această casă de lux mobilată este compusă din 8 camere din care 8 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre grădină și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, un patio și o verandă o piscină. Este echipată cu televizor.
2.950.000 EURCasă
Durants
Sugar Hill Estate Half Century House
6
Se vinde. Această casă frumoasă de lux este compusă din 6 camere din care 6 dormitoare. Casa este confortabilă. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată, un patio și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes.
6.950.000 EURCasă
Molyneux Hamble House
6
Se vinde. Această casă este compusă din 6 camere din care 6 dormitoare. Casa este în stare bună și este renovată. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Casa a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou, o șură și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space, are baie cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă spre mare. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor și de un cort de tenis. Această proprietate este dotată cu un garaj.
750.000 EURCasă
Casuarina Drive #6
4
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă o bucătărie open space, are baie cu cadă. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-o fundătură. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, un patio și o verandă o piscină.
1.595.000 EURCasă
Royal Westmoreland Resort Forest Hills 29
3
Se vinde. Această casă de lux mobilată este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa este renovată. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți. Acest bun este compus din 2 saloane. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu frigider, cadă și duș. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio, o verandă și un solar o piscină privată. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes și de un cort de tenis. Este echipată cu televizor.
520.000 EURCasă
Royal Westmoreland Resort Cassia Heights 17
2
Se vinde. Această casă este compusă din 2 camere din care 2 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre lac și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes și de un cort de tenis.
60.000.000 EURCasă
The Garden Cove Spring House
10
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 10 camere din care 10 dormitoare. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-un loc de excepție și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Propietatea este securizată. Este echipată cu televizor.
2.250.000 EURCasă
Holder's Polo Ridge Cornucopia
5
Se vinde. Această casă de lux mobilată și utilată complet este compusă din 5 camere din care 5 dormitoare. Casa posedă o cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Casa este situată într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată, de asemenea o piscină.
4.500.000 EURCasă
Calijanda Estate Sand Dollar
8
Se vinde. Această casă frumoasă de lux nemobilată este compusă din 8 camere din care 8 dormitoare. Acest bun este compus din 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Încălzirea este cu energie solară. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare. Casa este situată într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și o grădină privată, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor și de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu un garaj.