Casă pentru Cumpărați, Barbados

Sortează 17 rezultate:
212.500 EURCasă
Christ Church
3
1
Se vinde. Această casă frumoasă nemobilată este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon și 1 birou și are 2 spații de depozitare. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu o parcare privată.
175.123 EURCasă
Bridgetown
Country View Estates
3
2
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 3 dormitoare. Casa este renovată. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă și duș 2 grupuri sanitare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată.
164.178 EURCasă
Bridgetown
#5 Ocean City, St. Philip
3
2
Se vinde. Această casă este compusă din 8 camere din care 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2006. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu dulapuri. Casa posedă 2 băi cu cadă 2 grupuri sanitare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Propietatea este securizată.
240.794 EURCasă
Christ Church
Maxwell, Christ Church
3
2
Se vinde. Această casă nemobilată este compusă din 9 camere din care 3 dormitoare. Acest bun este compus din 1 dining. Casa posedă 2 băi cu cadă 3 grupuri sanitare. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, un patio și o verandă. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu un garaj.
143.163 EURCasă
Bridgetown
#122 Country View Estates
2
1
Se vinde. Această casă este compusă din 7 camere din care 2 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2018, este renovată. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie. Casa posedă 1 baie cu cadă 1 grup sanitar. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă.
3.458.679 EURCasă
Royal Westmoreland
7
8
Se vinde. Această vilă de lux este compusă din 7 dormitoare. Terenul are o suprafață de 5018 mp. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie și un dressing. Vila posedă 1 bucătărie ; are 8 băi cu cadă 8 grupuri sanitare. Vila este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre grădină și se află în apropiere de mare (5 minute). Dispune de 2 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată cu grătar o verandă o piscină.
4.159.171 EURCasă
Royal Westmoreland
6
7
686 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 686 mp și este compusă din 6 dormitoare. Terenul are o suprafață de 3191 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 7 băi cu cadă 7 grupuri sanitare. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Dispune de 2 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată cu grătar o verandă o piscină.
525.369 EURCasă
Bridgetown
Gully Point
5
5
Se vinde. Această casă de lux cu 3 etaje este compusă din 5 dormitoare. Casa este în stare bună. Terenul are o suprafață de 1203 mp. Casa a fost complet finisată cu parchet. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie ; are 5 băi cu cadă 5 grupuri sanitare. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-o fundătură și are 3 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
788.054 EURCasă
Holetown
6
6
Se vinde. Această vilă este compusă din 6 dormitoare. Terenul are o suprafață de 1439 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 1 bucătărie ; are 6 băi cu cadă 6 grupuri sanitare. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Vila este situată într-o fundătură și are 2 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o verandă o piscină.
1.444.765 EURCasă
Royal Westmoreland
4
5
286 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 286 mp și este compusă din 4 dormitoare. Terenul are o suprafață de 1479 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 5 băi cu cadă 5 grupuri sanitare. Vila este dotată cu sistem de climatizare. Dispune de 2 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o verandă o piscină.