Casă pentru Cumpărați, Austria

Sortează 2697 rezultate:
74.100 EURCasă
Seekirchen am Wallersee
130 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 130 mp. Casa este renovată în anul 2013. Terenul are o suprafață de 130 mp. Casa este orientată pe direcția est, vest. Sunt locuri de parcare accesibile.
860.000 EURCasă
Au
135 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 135 mp. Terenul are o suprafață de 850 mp pe care se găsește o fântână. Casa a fost finisată cu gresie și parchet. Acest bun este compus din 1 salon de 8 mp un debara. Casa posedă 1 bucătărie mobilată de tip open space cu o suprafață de 8 mp, are baie cu cadă și duș. Încălzirea este prin pardoseală. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină de 8 mp, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj, o parcare și un carport de 2 locuri de 1 loc. Este echipată cu televizor.
289.000 EURCasă
Kukmirn
109 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 109 mp este în stil modern și tradițional și are 4 camere. Casa este renovată. Proprietatea are în componența sa un grajd. Casa a fost complet finisată cu parchet. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie. Casa posedă o cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu o parcare și un carport de 2 locuri.
490.000 EURCasă
Prigglitz
400 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 4 etaje are o suprafață de 400 mp este compusă din 5 camere. Casa este în stare bună și este renovată. Terenul are o suprafață de 1200 mp pe care se găsește un atelier și un hangar. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și 1 birou și are 1 spațiu de depozitare : o șură, un debara și o sală de stocare ; are de asemenea un subsol, o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie mobilată, echipată cu mașină de spălat rufe, cadă și hammam. Încălzirea este cu pompă de căldură. Casa este situată într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină de iarnă cu grătar o verandă. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Este echipată cu un hammam. Pentru mai multe detalii tel. : 069916600166.
655.000 EURCasă
Maishofen
160 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 160 mp este compusă din 4 camere. Terenul are o suprafață de 656 mp pe care se găsește un atelier. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon și un debara ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Casa posedă 1 bucătărie mobilată, echipată cu mașină de spălat rufe, mașină de uscat rufe și cadă. Încălzirea este prin pardoseală. Această proprietate este dotată cu o parcare și un carport.
69.500 EURCasă
Lichtenau im Waldviertel
230 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 230 mp este compusă din 5 camere. Terenul are o suprafață de 2111 mp. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță. Casa posedă o cadă. Casa necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu telefon. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
249.000 EURCasă
Kukmirn
107 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 107 mp este în stil modern și tradițional și are 4 camere. Casa este renovată. Proprietatea are în componența sa un grajd. Casa a fost complet finisată cu parchet. Casa posedă chicenetă, are baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu o parcare și un carport cu o suprafață de 84 mp.
229.000 EURCasă
Kettlasbrunn
185 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 185 mp este compusă din 7 camere. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 650 mp. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță. Casa posedă 2 bucătării, are baie cu cadă. Încălzirea este cu gaz și prin pardoseală. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Este echipată cu televizor și telefon. Pentru mai multe detalii tel. : 0650.
699.000 EURCasă
Ulrichskirchen
330 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 330 mp este în stil modern și are 7 camere. Terenul are o suprafață de 2373 mp. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, o spălătorie și un debara ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică și se află în apropiere de transportul în comun (19 km)(2 km). Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină de iarnă, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj și de locuri de parcare accesibile. Este echipată cu televizor. Preț: 699000€ (EUR).
210.000 EURCasă
Bad Deutsch-Altenburg
90 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 90 mp este compusă din 3 camere. Casa este în stare bună. Terenul are o suprafață de 740 mp. Locuința este inundată de lumină naturală. Casa îngrijită a fost finisată cu gresie și parchet. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea o pivniță. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și separat. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-un loc de excepție fiind expusă spre soare. Această proprietate este dotată cu o parcare și un carport. Este echipată cu televizor și telefon. Este disponiblilă începând cu iulie.