Casă pentru Cumpărați, Australia

Sortează 12730 rezultate:
155 SQM TRIPLE ASPECT | TIM & JEN 0414 8Casă
Rhodes
Walker Street 110/46
2
2
Se vinde. Această casă este compusă din 2 dormitoare. Casa este renovată. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 2 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre golf și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un parc privat cu grătar. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu un garaj.
607.342 EURCasă
Clifton Beach
Arlington Esplanade 131
5
2
Se vinde. Această casă este compusă din 5 dormitoare. Casa posedă o bucătărie open space chicenetă ; are 2 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre grădină.
467.186 EURCasă
Kewarra Beach
Plaintain St 18
7
4
Se vinde. Această casă este compusă din 7 dormitoare. Casa este renovată. Acest bun este compus din 7 saloane. Casa posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar, de asemenea o piscină.
PERFECT LV23 WATER CITY VIEW| TIM & JENCasă
Rhodes
Rider Blvd 2303/7
2
2
Se vinde. Această casă mobilată cu 23 etaje este compusă din 2 dormitoare. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un dressing. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 2 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre golf și spre lac și se află în apropiere de transportul în comun. Casa este orientată pe direcția est. Această proprietate este dotată cu un garaj.
$549,000Casă
Sandstone Point
Albert Place 7
4
2
Se vinde. Această casă este compusă din 4 dormitoare. Casa este în stare bună și este renovată. Terenul are o suprafață de 720 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 2 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-o fundătură. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio. Această casă posedă o parcare de 2 locuri.
Auction $495,000 - $535,000Casă
Wallan
Boronia Avenue 18
4
2
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 4 dormitoare. Terenul are o suprafață de 508 mp pe care se găsește o boxă. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor microunde și frigider ; are 2 băi cu cadă, duș și separate. Încălzirea este cu gaz și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
$1,790,000 - $1,850,000Casă
Frenchs Forest
Corymbia Circuit 20
4
3
Se vinde. Această casă cu 5 etaje este compusă din 4 dormitoare. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 671 mp pe care se găsește o boxă. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 birou, un dressing și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă. Încălzirea este cu gaz. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de parc. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această casă posedă o parcare de 2 locuri. Este echipată cu televizor.
370.635 EURCasă
Balladong
Great Southern Highway (Balladong) 4374
6
3
Se vinde. Această casă este compusă din 6 dormitoare. Proprietatea are în componența sa un atelier. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
Please CallCasă
Springvale
ROYAL AVENUE 15/20
2
1
Se vinde. Această casă este compusă din 2 dormitoare. Casa posedă 1 baie. Clădirea este dotată cu lift și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
$2,695,000Casă
Casuarina
She Oak Lane 51
5
4
Se vinde. Această casă frumoasă de lux este compusă din 5 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Acest bun este compus din 2 saloane și 1 birou și are 1 spațiu de depozitare : o sală de stocare ; are de asemenea un subsol, o cramă. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu frigider și chiuvetă ; are 4 băi cu cadă, duș și separate. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la subsol și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-o fundătură. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Propietatea este securizată.