Casă pentru Cumpărați, Andorra

Sortează 30 rezultate:
453.000 EURCasă
La Massana
4
3
275 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 275 mp este în stil modern și are 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este în stare bună și confortabilă, a fost construită în anul 1999. Proprietatea are în componența sa o anexă, o curățătorie și o boxă. Locuința este luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, o sală de jocuri, o spălătorie și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space închisă ; are 3 băi cu cadă și duș. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu o parcare de 1 loc.
763.157 EURCasă
Juberri
3
2
420 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă de lux mobilată are o suprafață de 420 mp este în stil modern și are 3 camere din care 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1982. Proprietatea are în componența sa o anexă și o curățătorie. Locuința este inundată de lumină naturală și nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o spălătorie, este dotat cu dulapuri ; are de asemenea o pivniță, un subsol, o cramă. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 2 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre câmp. Casa este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre soare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină de 450 mp o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri. Este disponiblilă începând cu anul 1.
878.947 EURCasă
Canillo
4
3
305 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 305 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2007. Proprietatea are în componența sa o anexă și o curățătorie. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, o spălătorie și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 3 băi cu cadă. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Această proprietate este dotată cu o parcare.
650.000 EURCasă
Les Escaldes
4
3
287 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 287 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1995. Locuința este inundată de lumină naturală și nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are pereți din piatră, a fost complet finisată cu parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și 1 birou de 15 mp o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 3 băi cu cadă 1 grup sanitar. Încălzirea este individuală și cu combustibil. Casa este situată într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată de 70 mp o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri.
285.000 EURCasă
Canillo
4
1
500 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 4 etaje cu 2 etaje are o suprafață de 500 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1910. Proprietatea are în componența sa un hangar și o boxă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 2 saloane și 1 dining și are 1 spațiu de depozitare : un debara și o sală de stocare ; are de asemenea o pivniță, un subsol, o cramă, o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 1 baie cu cadă și duș. Casa este situată într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor.
220.000 EURCasă
La Massana
3
2
90 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 90 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și un debara dulapuri o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 2 băi. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-un loc de excepție și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare de 1 loc de 2 locuri.
550.000 EURCasă
Aixirivall
6
4
412 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 4 etaje are o suprafață de 412 mp este compusă din 6 camere din care 6 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1994. Proprietatea are în componența sa o anexă, o curățătorie și o boxă. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou, o spălătorie, un dressing și un debara dulapuri o sală de stocare ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip închisă, echipată cu chiuvetă ; are 4 băi cu cadă și duș 1 grup sanitar. Proprietatea se găsește la subsol. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare de 1 loc de 2 locuri.
780.000 EURCasă
La Massana
4
2
578 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 578 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1975. Locuința este dotată cu bovindou și este inundată de lumină naturală și nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și 1 birou, este dotat cu dulapuri ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre câmp și spre munți. Există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri de 1 loc.
595.000 EURCasă
La Massana
3
3
230 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată cu 4 etaje are o suprafață de 230 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2012. Proprietatea are în componența sa o anexă și o curățătorie. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, o spălătorie și un dressing, are dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 3 băi cu cadă 1 grup sanitar. Încălzirea este cu combustibil. Clădirea este dotată cu lift. Casa este situată într-o zonă liniștită și în grădină și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri.
330.000 EURCasă
Les Escaldes
3
2
125 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată are o suprafață de 125 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1987, este renovată. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are pereți din piatră șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 2 băi cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă spre câmp și spre munți. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu telefon. Pentru mai multe detalii tel. : 376647298.