Casă pentru Cumpărați, Andorra

Sortează 26 rezultate:
495.000 EURCasă
Aixirivall
5
3
320 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă mobilată are o suprafață de 320 mp este compusă din 5 camere din care 5 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1996, este renovată. Proprietatea are în componența sa o curățătorie. Locuința este dotată cu bovindou și este luminoasă și inundată de lumină naturală. Casa a fost complet finisată cu parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și un dressing și are diverse spații de depozitare printre care dulapuri ; are de asemenea un subsol, o cramă, o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space închisă ; are 3 băi cu cadă, duș și duș. Proprietatea se găsește la subsol acces pe scară frumoasă spre munți și se află în apropiere de magazine (10 minute), de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și în sat. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată, o verandă și un solar. Această proprietate este dotată cu o parcare de 1 loc de 2 locuri.
270.000 EURCasă
Sispony
2
1
103 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 103 mp este în stil duplex și are 2 camere din care 2 dormitoare. Locuința este dotată cu o cupolă luminătoare. Această casă are șemineu, mezanin care servește drept cameră. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și 1 birou și are 2 spații de depozitare : un debara ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 1 baie cu cadă. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere spre munți și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Această proprietate este dotată cu o parcare de 1 loc de 2 locuri.
2.500.000 EURCasă
Canillo
6
400 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 400 mp este compusă din 6 camere din care 6 dormitoare. Casa este confortabilă, a fost construită în anul 1500. Proprietatea are în componența sa o curățătorie și un grajd pentru cai. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și 1 birou ; are de asemenea un subsol, o cramă, o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip închisă, are baie cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată cu grătar. Proprietatea beneficiază de o bibliotecă. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri.
489.000 EURCasă
Sispony
3
2
275 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje cu 3 etaje are o suprafață de 275 mp este în stil modern și are 3 camere din care 3 dormitoare. Casa este în stare bună și confortabilă, a fost construită în anul 1999. Proprietatea are în componența sa o anexă, o curățătorie și o boxă. Locuința este luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, o sală de jocuri, o spălătorie și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 2 băi cu cadă și duș. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Proprietatea beneficiază de o sală de sport și de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu o parcare de 1 loc.
1.200.000 EURCasă
Andorra la Vella
4
3
521 metru pătrat
Se vinde. Această casă nemobilată cu 5 etaje are o suprafață de 521 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1987. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining, 1 birou, o sală de jocuri, o spălătorie și un dressing, are dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 3 băi cu cadă și duș 1 grup sanitar. Încălzirea este individuală și cu combustibil. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere spre câmp. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor, de o bibliotecă și de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu o parcare de 1 loc de 2 locuri. Este echipată cu telefon.
575.000 EURCasă
Les Escaldes
3
2
280 metru pătrat
Se vinde. Această casă nemobilată cu 4 etaje cu 1 etaj are o suprafață de 280 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2005. Proprietatea are în componența sa o anexă. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, o spălătorie și un dressing, are dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 2 băi cu cadă și duș 1 grup sanitar. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere spre câmp și spre munți. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare cu o suprafață de 50 mp. Este echipată cu telefon.
475.000 EURCasă
Aixirivall
4
2
350 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 4 etaje cu 3 etaje are o suprafață de 350 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2013. Proprietatea are în componența sa o anexă, o curățătorie și o boxă. Locuința este luminoasă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou, o sală de jocuri, o spălătorie și un debara dulapuri o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 2 băi cu cadă și duș 1 grup sanitar. Încălzirea este cu combustibil. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere spre câmp și spre munți. Casa este situată într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă. Proprietatea beneficiază de o sală de sport și de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este disponiblilă începând cu anul 1.
330.000 EURCasă
Les Escaldes
3
2
125 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată are o suprafață de 125 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1987, este renovată. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are pereți din piatră șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 2 băi cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă spre câmp și spre munți. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu telefon. Pentru mai multe detalii tel. : 376647298.
4.225.000 EURCasă
Les Escaldes
4
6
609 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 609 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este confortabilă și este renovată. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are șemineu, mezanin. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou, o spălătorie și un dressing și are 1 spațiu de depozitare : o șură și o sală de stocare ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 6 băi cu cadă și hammam. Proprietatea se găsește la ultimul etaj și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre sud. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu o parcare de 6 locuri. Este echipată cu un hammam.
515.000 EURCasă
Aixirivall
7
3
320 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă mobilată cu 4 etaje are o suprafață de 320 mp este compusă din 7 camere din care 7 dormitoare. Casa este în stare bună, a fost construită în anul 1970. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală și nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 birou, o spălătorie și un debara dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 3 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de magazine (10 minute), de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Casa necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri.