Casă pentru Cumpărați, Africa de Sud

Sortează 185 rezultate:
660.000 EURCasă
Hluhluwe
300 metru pătrat
Se vinde. Acest castel are o suprafață de 300 mp este compus din 10 camere. Castelul a fost construit în anul 2009. Terenul are o suprafață de 200000 mp pe care se găsește un atelier. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de parc. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină.
282.385 EURCasă
Cape Town
3
2
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Casa este confortabilă. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric ; are 2 băi cu cadă. Încălzirea este prin pardoseală. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre lac și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Propietatea este securizată și protejată de un sistem de alarmă. Această casă posedă o parcare de 2 locuri.
275.662 EURCasă
Cape Town
3
2
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Casa este confortabilă. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 dining și 2 birouri. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această casă posedă o parcare de 2 locuri.
50.426 EURCasă
Cape Town
3
2
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 3 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Casa necesită lucrări de renovare.
467.280 EURCasă
Cape Town
5
5
Se vinde. Această casă de lux cu 3 etaje este compusă din 5 dormitoare. Casa este renovată. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou și o spălătorie ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie ; are 5 băi cu cadă. Proprietatea se găsește la subsol frumoasă spre munți. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes.
632.005 EURCasă
Cape Town
4
4
Se vinde. Această casă este compusă din 4 dormitoare. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 4 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre munți. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare privată de 2 locuri.
420.216 EURCasă
Cape Town
4
4
Se vinde. Această casă mobilată cu 3 etaje este compusă din 4 dormitoare. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Casa a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și 1 birou, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă.
7.076.929 EURCasă
Bela-Bela
4
3
Se vinde. Această casă este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, o spălătorie și un dressing, are dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric ; are 3 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre munți. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, un patio și o verandă o piscină. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
59.974 EURCasă
Durban
3
3
Se vinde. Această casă este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa este nouă și este renovată. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 dining și 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre grădină. Casa necesită lucrări de finisare Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
70.769 EURCasă
Marloth Park
3
3
Se vinde. Această casă nemobilată cu 2 etaje este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Acoperișul este din paie. Proprietatea are în componența sa o boxă. Acest bun este compus din 1 salon și o șură dulapuri o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space, echipată cu un cuptor electric ; are 3 băi cu cadă și duș. Casa este dotată cu sistem de climatizare. orientat spre nord. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă.