Apartament pentru Cumpărați, Turcia

Sortează 2188 rezultate:
120.000 EURApartament
Didim
4
3
Se vinde. Acest apartament este compus din 5 camere din care 4 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
50.000 EURApartament
Didim
2
1
Se vinde. Acest apartament este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul este renovat. Apartamentul posedă 1 baie. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Propietatea este securizată.
204.000 EURApartament
Kusadasi
1
1
Se vinde. Acest apartament agreabil mobilat este compus din 2 camere din care 1 dormitor. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă și hammam. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Este echipat cu un hammam.
70.000 EURApartament
Beylikdüzü
1
1
Se vinde. Acest apartament de lux mobilat și utilat complet este compus din 2 camere din care 1 dormitor. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină.
58.000 EURApartament
Akbük
2
2
Se vinde. Acest apartament este în stil modern și duplex și are 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul este recent. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest apartament are pereți cu stucatură. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă o bucătărie echipată cu un cuptor electric, hotă și plită ; are 2 băi cu cadă, hammam și separate. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Proprietatea oferă un acces pe scară spre mare și spre golf și se află în apropiere de mare (1 km). Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină privată, un spa. Este echipat cu un hammam.
79.000 EURApartament
Alanya
2
1
Se vinde. Acest apartament de lux mobilat și utilat complet este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (2 minute) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină.
140.000 EURApartament
Akbük
3
2
Se vinde. Acest apartament este în stil duplex și are 4 camere din care 3 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină.
130.000 EURApartament
Alanya
2
1
Se vinde. Acest apartament de lux mobilat și utilat complet este în stil duplex și are 3 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă, duș și hammam. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină. Propietatea este securizată. Este echipat cu un hammam. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
53.977 EURApartament
Kusadasi
1
1
Se vinde. Acest apartament este compus din 2 camere din care 1 dormitor. Apartamentul posedă 1 baie.
75.000 EURApartament
Bodrum
2
1
Se vinde. Acest apartament este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul posedă 1 baie.