Apartament pentru Cumpărați, Turcia

Sortează 2188 rezultate:
93.000 EURApartament
Bodrum
2
1
Se vinde. Acest apartament de lux mobilat și utilat complet este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 1 baie cu cadă și hammam. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre golf și spre munți și se află în apropiere de mare (5 minute). Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină comună, un spa. Propietatea este securizată. Este echipat cu un hammam.
100.000 EURApartament
Alanya
2
2
Se vinde. Acest apartament este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul posedă 2 băi cu cadă și hammam. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină, un spa. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Este echipat cu televizor și un hammam.
78.000 EURApartament
Ağaçlı Mahallesi
2
81 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament mobilat și utilat complet are o suprafață de 81 mp este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă o cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes.
163.175 EURApartament
Kusadasi
1
1
53 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil de lux mobilat și utilat complet are o suprafață de 53 mp este compus din 2 camere din care 1 dormitor. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 baie cu cadă și hammam. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes și de un cort de tenis. Această proprietate este dotată cu un garaj privat. Este echipat cu televizor și un hammam.
89.950 EURApartament
Güllük
2
105 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil de lux are o suprafață de 105 mp este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul este confortabil. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor microunde, frigider, plită și cadă. Proprietatea se găsește la ultimul etaj, dispune de o vedere frumoasă și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este disponiblil începând cu octombrie aprilie.
152.430 EURApartament
Aydın
Se vinde. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Apartamentul posedă o cadă și duș. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină la exterior, un spa. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă.
82.887 EURApartament
Dalaman
1
Se vinde. Acest apartament mobilat este compus din 2 camere din care 1 dormitor. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie hammam. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină comună, un spa. Este echipat cu un hammam.
75.000 EURApartament
Milas
2
Se vinde. Acest apartament este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul posedă o bucătărie echipată cu un cuptor electric, un cuptor microunde, frigider, cadă și hammam. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipat cu televizor și un hammam.