Apartament pentru Cumpărați, Turcia

Sortează 2188 rezultate:
79.000 EURApartament
Güllük
2
1
Se vinde. Acest apartament este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare (3 minute) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de pază.
93.000 EURApartament
Side Belediyesi
2
2
Se vinde. Acest apartament agreabil este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Apartamentul este situat în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină.
80.000 EURApartament
Mahmutlar Belediyesi
2
2
Se vinde. Acest apartament de lux este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul este renovat. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină.
249.000 EURApartament
Kaş
3
3
Se vinde. Acest apartament agreabil mobilat este în stil duplex și are 4 camere din care 3 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Apartamentul posedă 1 bucătărie, echipată cu frigider ; are 3 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină.
189.000 EURApartament
Alanya
5
2
Se vinde. Acest apartament mobilat și utilat complet este în stil duplex și are 6 camere din care 5 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi cu cadă. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de mare (5 minute) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată (5 minute). Apartamentul este situat în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină.
185.000 EURApartament
Alanya
4
2
Se vinde. Acest apartament de lux este în stil duplex și are 5 camere din care 4 dormitoare. Locuința este inundată de lumină naturală. Acest apartament are cornișă. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea un subsol. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă și duș. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere frumoasă și se află în apropiere de magazine. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
99.000 EURApartament
Kusadasi
2
2
Se vinde. Acest apartament de lux mobilat și utilat complet este în stil duplex și are 3 camere din care 2 dormitoare. Proprietatea are în componența sa ieșire la mare. Acest bun este compus din 1 salon și o spălătorie. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi cu cadă și hammam. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și spre munți și se află în apropiere de mare. Apartamentul este situat într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină, un spa. Este echipat cu un hammam.
60.000 EURApartament
Mahmutlar Belediyesi
2
1
Se vinde. Acest apartament agreabil de lux mobilat și utilat complet este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă, duș și duș. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită și în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină.
75.000 EURApartament
Kusadasi
2
1
Se vinde. Acest apartament agreabil nemobilat este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest apartament are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de mare (2 km). Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină.
Preț la cerereApartament
Mahmutlar Belediyesi
2
1
Se vinde. Acest apartament de lux este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre munți și se află în apropiere de mare. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină.