Apartament pentru Cumpărați, Spania

Sortează 21570 rezultate:
398.000 EURApartament
Barcelona
4
2
95 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 95 mp este compus din 4 camere din care 4 dormitoare. Apartamentul este în stare bună, confortabil și amenajat, a fost construit în anul 1974. Locuința este dotată cu geamuri duble și jaluzele electrice și nu are pereți comuni cu vecinii. Acest apartament îngrijit are pereți din cărămidă, a fost complet finisat cu gresie. Acest bun este compus din 1 salon și o spălătorie. Apartamentul posedă 1 bucătărie cu o suprafață de 10 mp, echipată cu un cuptor electric, un cuptor microunde și chiuvetă ; are 2 băi cu cadă și duș. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere panoramică spre câmp și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită și are 1 balcon.
995.000 EURApartament
Madrid
4
2
221 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil are o suprafață de 221 mp este compus din 4 camere din care 4 dormitoare. Apartamentul este confortabil, amenajat și nou, a fost construit în anul 1969, este renovat. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este luminoasă. Acest apartament a fost construit în stil de arhitect. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou și un debara dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 2 băi cu cadă. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere panoramică. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc.
715.000 EURApartament
Barcelona
3
2
126 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 126 mp este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 1899, este renovat. Locuința este luminoasă. Acest apartament are pereți din grinzi și parchet. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 2 băi cu cadă și duș. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere spre stradă și se află în apropiere de transportul în comun, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor.
690.000 EURApartament
Barcelona
5
2
231 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil are o suprafață de 231 mp este compus din 5 camere din care 5 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 1955. Proprietatea are în componența sa o anexă. Acest bun este compus din 1 dining, un dressing și un debara. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă și duș 1 grup sanitar. Încălzirea este electrică și prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de transportul în comun. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio.
350.000 EURApartament
Barcelona
3
1
73 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 73 mp este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul este în stare bună și confortabil, a fost construit în anul 1959. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 1 dining, este dotat cu dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere spre stradă și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Dispune de 1 balcon.
450.000 EURApartament
Barcelona
2
2
55 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 55 mp este compus din 2 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 1936, este renovat. Acest apartament a fost construit în stil de arhitect. Acest bun este compus din 1 dining. Apartamentul posedă 1 bucătărie de tip open space, echipată cu plită ; are 2 băi cu cadă. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită.
499.000 EURApartament
Barcelona
3
2
106 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil are o suprafață de 106 mp este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul este în stare bună, confortabil și amenajat, a fost construit în anul 2002. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Apartamentul îngrijit a fost complet finisat cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon de 30 mp, este dotat cu dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 2 băi cu cadă 1 grup sanitar. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio de 5 mp de 11 mp o loggie.
245.000 EURApartament
Viladecans
3
1
91 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil are o suprafață de 91 mp este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul este confortabil și amenajat, a fost construit în anul 1977. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o spălătorie. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Această proprietate este dotată cu o parcare.
340.000 EURApartament
Sabadell
5
2
156 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 156 mp este compus din 5 camere din care 5 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 2002. Proprietatea are în componența sa o curățătorie. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Apartamentul a fost complet finisat cu parchet. Acest bun este compus din 1 dining și are 1 spațiu de depozitare : un debara dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 2 băi. Încălzirea este electrică și cu gaz. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de magazine (3 km), de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată (3 km). Apartamentul este situat într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o loggie o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare de 1 loc de 2 locuri.
320.000 EURApartament
Molins de Rei
4
2
115 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil are o suprafață de 115 mp este compus din 4 camere din care 4 dormitoare. Apartamentul este recent, a fost construit în anul 2005. Locuința este luminoasă. Apartamentul a fost finisat cu gresie. Acest bun este compus din 1 dining și o spălătorie. Apartamentul posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 2 băi cu cadă. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Această proprietate este dotată cu o parcare.