Apartament pentru Cumpărați, Spania

Sortează 21570 rezultate:
295.000 EURApartament
Barcelona
3
2
82 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil are o suprafață de 82 mp este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 1900. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Apartamentul posedă 1 bucătărie, echipată cu plită ; are 2 băi cu cadă. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Dispune de 1 balcon. Apartamentul necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio.
690.000 EURApartament
Barcelona
2
2
114 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil de lux are o suprafață de 114 mp este în stil tradițional și are 2 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul este confortabil, a fost construit în anul 1936. Locuința este dotată cu bovindou. Acest bun este compus din 1 dining. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată de tip închisă ; are 2 băi. Încălzirea este electrică și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de transportul în comun, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. luminos 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o loggie.
469.000 EURApartament
Barcelona
3
2
101 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament mobilat are o suprafață de 101 mp este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul este confortabil, amenajat și nou, a fost construit în anul 1975. Locuința este dotată cu geamuri duble și inundată de lumină naturală. Acest apartament îngrijit a fost construit în stil de arhitect și este dotat cu gresie și parchet. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată de tip open space cu o suprafață de 50 mp, echipată cu un cuptor electric, un cuptor microunde, mașină de spălat rufe, chiuvetă și plită ; are 2 băi cu cadă și duș. Încălzirea este electrică. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită fiind expus spre sud-est. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, un patio și o loggie. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian.
350.000 EURApartament
Barcelona
2
2
74 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 74 mp este în stil tradițional și duplex și are 2 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 1936. Locuința este dotată cu bovindou și este luminoasă. Acest bun este compus din 1 dining. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită fiind expus spre vest.
597.500 EURApartament
Barcelona
2
3
102 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil are o suprafață de 102 mp este compus din 2 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul a fost construit în secolul 14. Acoperișul este plat. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon și are 1 spațiu de depozitare : dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată de tip închisă, echipată cu plită ; are 3 băi cu cadă 1 grup sanitar. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre scuar și se află în apropiere de magazine, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită și are 1 balcon.
495.000 EURApartament
Barcelona
3
2
109 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 109 mp este în stil vechi și tradițional și are 3 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 1880, este renovat. Acoperișul este plat. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Acest apartament este decorat cu mulură. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining și are 1 spațiu de depozitare : un debara. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă și duș 1 grup sanitar. Încălzirea este electrică. Proprietatea se găsește la ultimul etaj cu lift și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este orientat pe direcția sud-vest și are 1 balcon. El este închiriat la moment.
845.000 EURApartament
Barcelona
4
2
150 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil are o suprafață de 150 mp este compus din 4 camere din care 4 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 1961. Locuința este dotată cu bovindou și este luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Apartamentul a fost complet finisat cu parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 dining și 1 birou, este dotat cu dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi cu cadă. Încălzirea este cu gaz și cu pompă de căldură și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la ultimul etaj cu lift, dispune de o vedere frumoasă și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită fiind expus spre est și are 1 balcon. Apartamentul dispune de o terasă de 35 mp de 15 mp o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian.
725.000 EURApartament
Barcelona
4
2
158 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil are o suprafață de 158 mp este compus din 4 camere din care 4 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 1962, este renovat. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este luminoasă. Apartamentul a fost complet finisat cu parchet. Acest bun este compus din 1 dining, 1 birou și un dressing. Apartamentul posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 2 băi cu cadă 1 grup sanitar. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Dispune de 1 balcon. Această proprietate este dotată cu o parcare.
1.290.000 EURApartament
Barcelona
4
4
214 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 214 mp este compus din 4 camere din care 4 dormitoare. Apartamentul este confortabil și amenajat, a fost construit în anul 1969. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere panoramică și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este orientat pe direcția sud-vest. Apartamentul necesită lucrări de renovare. Această proprietate este dotată cu o parcare de 1 loc.
725.000 EURApartament
Barcelona
4
2
104 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament mobilat are o suprafață de 104 mp este compus din 4 camere din care 4 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 1970. Acest bun este compus din 1 salon de 5 mp. Apartamentul posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 2 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine. Dispune de 1 balcon. Această proprietate este dotată cu un garaj.