Apartament pentru Cumpărați, Regatul Unit

Sortează 255 rezultate:
673.446 EURApartament
Londra
The Ridgeway, Mill Hil
2
Se vinde. Acest apartament agreabil este compus din 2 camere. Apartamentul posedă 1 bucătărie mobilată ; are 2 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian.
831.970 EURApartament
Londra
The Ridgeway, Mill Hil
3
Se vinde. Acest apartament agreabil este compus din 3 camere. Apartamentul posedă 1 bucătărie mobilată ; are 3 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian.
1.118.663 EURApartament
Londra
The Corniche, Albert Embankment
2
Se vinde. Acest apartament este compus din 2 camere. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o sală de jocuri. Apartamentul posedă 2 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină, un spa.
843.213 EURApartament
Londra
2
Se vinde. Acest apartament este compus din 2 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
1.251.328 EURApartament
Londra
Landmark, Sugar Quay, City EC1
1
Se vinde. Acest apartament este compus din 1 cameră. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 baie. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină, un spa. Proprietatea beneficiază de o bibliotecă și de o sală de fitnes.
1.236.713 EURApartament
Londra
Fountain House, Imperial Wharf
2
Se vinde. Acest apartament este compus din 2 camere. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi cu cadă și duș. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Această proprietate este dotată cu o parcare.
3.597.709 EURApartament
Londra
Landmark, Sugar Quay, City EC1
2
Se vinde. Acest apartament este compus din 2 camere. Acest bun este compus din 1 salon și un dressing. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină, un spa. Proprietatea beneficiază de o bibliotecă și de o sală de fitnes.
20.000 EURApartament
Londra
2
65 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 65 mp este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest bun este compus din 1 salon. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
562.142 EURApartament
Londra
Albatross Way, Canada Water
1
Se vinde. Acest apartament mobilat este compus din 1 cameră. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest apartament a fost construit în stil de arhitect. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie. Proprietatea se găsește la ultimul etaj, dispune de o vedere frumoasă și se află în apropiere de transportul în comun. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, o grădină și o verandă. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Această proprietate este dotată cu o parcare.
1.113.041 EURApartament
Londra
2
Se vinde. Acest apartament de lux este compus din 2 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și hammam. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină, un spa. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Este echipat cu un hammam.